Tältä näyttää suomalaisen Remedyn Xbox One -peli Quantum Break / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää suomalaisen Remedyn Xbox One -peli Quantum Break

10.06.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Microsoft ja Remedy ovat tarjonneet ensimmäisen hieman kunnollisemman katsauksen espoolaisstudion uuteen Quantum Break -peliin. Varsinaista toimintaa ei videolla vielä nähdä, mutta siinä olevan materiaalin onkin tarkoitus enemmänkin antaa ensisilmäys pelin teknologiaan ja ideoihin.

Peliä oli esittelemässä Microsoftin E3-lehdistötilaisuudessa Remedyn Sami Järvi. Mies lupaakin, että Quantum Break on esittelemässä uudenlaisen muodon tarinankerronnalle tarjoamalla pelaajille mahdollisuuden luoda oman henkilökohtaisen tv-sarjan pelin yhteyteen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

aika jännä

Käyttäjän Snowi kuva
Snowi

Hyvältähän tämä näyttää :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Remedyltä kyllä itse odotan laatua ja tämä vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Tämä nyt sitten onkin tällä hetkellä se ainoa peli joka Onelta kiinnostaa. Paitsi jos siellä tosiaan Dead Rising 3 oli? En ole vielä näitä kaikki uutisia katsellut ja lähetystäkään en seurannut.. :P

Käyttäjän Laura sfa kuva
Laura sfa
Lainaus käyttäjältä zappah

Remedyltä kyllä itse odotan laatua ja tämä vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Tämä nyt sitten onkin tällä hetkellä se ainoa peli joka Onelta kiinnostaa. Paitsi jos siellä tosiaan Dead Rising 3 oli? En ole vielä näitä kaikki uutisia katsellut ja lähetystäkään en seurannut..

Oli siellä juu zombimättöäkin esillä. Ja komppaan, tää peli vaikuttaa kyllä tosi kiinnostavalta :)