Tältä näyttää Super Mario -elokuva – ensimmäinen teasertraileri julkaistiin / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää Super Mario -elokuva – ensimmäinen teasertraileri julkaistiin

6.10.2022 // Kirjoittanut: Ira Hurskainen
19
Tältä näyttää Super Mario -elokuva – ensimmäinen teasertraileri julkaistiin

Nintendon ja Illuminationin tuottama ja Universal Picturesin levittämä uusi The Super Mario Bros. -elokuva on saanut ensimmäisen teasertrailerinsa. Traileri julkaistiin osana Nintendon omaa Direct-tapahtumaa.

Trailerilla alkuperäisistä Super Mario -peleistä tuttu kilpikonnamainen pahishahmo Bowser saapuu aiheuttamaan hankaluuksia. Apuun tarvitaan tietysti itse Mario, joka nähdään seikkailemassa sienivaltakunnassa.

Elokuvan pää-äänirooleissa kuullaan muun muassa Chris Pratt, Jack Black ja Anya Taylor-Joy. Sen ovat ohjanneet yhteistuumin Aaron Horvath ja Michael Jelenic

The Super Mario Bros. on saamassa ensi-iltansa 7. huhtikuuta 2023.

Alla juuri julkaistu teasertraileri.

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Täähän näyttää oikein uskolliselta ja huumorikin tossa hauskalta, kun Bowseria eivärt lumipallot hetkauttaneet. Kyllä mielenkiinnosta haluan nähdä!

Käyttäjän Lander kuva
Lander

Olen vielä varovainen tämän suhteen (johtuen Illuminationista), mutta täytyy myöntää että mitä nyt olaan nähty, niin ei vaikuta kamalalta.

Sienivaltakunta on todella värikä ja hahmojen (ne mitä nähtiin) lookit todella uskollisia peleille.

Prattin Mario vaati vielä totuttelua, mutta ainakin Jack Blackin Koopa ja Kevin Michael Richardsonin Kameke äänet eivät aiheutaneet myötähäpeä yhtään.

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Näyttää oikein lupaavalta !

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Illuminationin kaavamaisuus tulee heti läpi sietämättömällä tavalla. Kaikki kasvonilmeet ja animaatiot näyttää kuin jostain heidän vakiokirjastosta vedetyiltä. Huumori tuttuun tapaan halpaa nopean payoffin perässä juoksemista ja näidenkin vitsien kaavat on nähty jo miljoonaan kertaan muissa animaatioissa. Hahmojen tunnetiloja kuvataan lähinnä häsläyksen määrää säätämällä.

Ei jatkoon näillä näytöillä.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

tämähän näyttää erinomaisen hauskalta!

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Jos suoraan sanotaan, niin näyttää häkellyttävän hyvältä. Pelien tunnelma on tavoitettu erinomaisesti silti kopioimatta orjallisesta niiden visuaalista tyyliä ja ääninäyttelykin toimii. Menee, yllättävää kyllä, odotuslistalle.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Trailerin perusteella Super Mario Movie tuo enemmän mieleen Angry Birdsin kuin Sonicin. Olen oikeasti todella helpottunut, että leffaan ei ole sotkettu mukaan live-action-pätkiä.

Käyttäjän Ananaz kuva
Ananaz

Prattin ääni on tosi kuivakka ja iloton, mutta muutoin vaikuttaa kyllä lupaavalta.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

https://www.youtube.com/watch?v=a_Gku9MhwMc

Myös suomeksi dubattuna!

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Nuo englanninkieliset äänet tuntuvat vaan jotenkin niin "out of place", kun on päässään tottunut mieltämään, että Mario-tyypit puhuvat japania. No, eiköhän tästä japanidubbikin jossain vaiheessa saada.

Lainaus Haerski

Kaikki kasvonilmeet ja animaatiot näyttää kuin jostain heidän vakiokirjastosta vedetyiltä.

Juuri tämä minullekin tuli mieleen! Käsittämätöntä, miten "pixarmaisia" kaikkien näiden länsianimaatioiden ilmeet ja animaatiot oikein ovat kerrasta toiseen.