Tältä näyttää Ubisoftin ja Elämää Philadelphiassa -tekijöiden pelikomedia Mythic Quest: Raven's Banquet / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää Ubisoftin ja Elämää Philadelphiassa -tekijöiden pelikomedia Mythic Quest: Raven's Banquet

11.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Ubisoftin, Applen ja Elämää Philadelphiassa -tekijöiden viime vuonna ilmoittama peliaiheinen televisiosarja on paljastunut Mythic Quest: Raven's Banquetiksi. Rob McElhenneyn tähdittämästä komediasta esiteltiin ensimmäinen pätkä Ubisoftin E3-lehdistötilaisuudessa, jossa sen asetelmista opittiin tietysti myös enemmän. 

Televisiosarja seuraa fiktiiviksen Mythic Quest -menestysmassiivimoninpelin uuden Raven's Banquetiksi kutsutun lisäosan kehitystä. Projektista on annettu vetovastuu kunninahimoiselle Ian Grimmille, jolla ei ole pelkästään suuria luuloja omista ideoistaan, vaan myös itsestään noin yleensä.

Ainakin alustavasta Mythic Quest: Raven's Banquetia on kaavailtu Apple TV:n tarjontaan. Aika toki näyttää, miten se lähtee vielä sieltä leviämään.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tulee mieleen heti ainakin yksi tyyppi, josta tähän on ehkä innoitusta saatu. Pitää mahdollisesti katsoa sarjaa joskus jos sen saa Applen vankilasta muuallekin.