Tältä näyttää uuden kodin saanut WWE vuosimallia 2K14! / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää uuden kodin saanut WWE vuosimallia 2K14!

25.06.2013 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
13

WWE 2K14:stä julkaistiin ensimmäinen traileri. Kyseessä on showpainisarjan ensimmäinen peli, jonka julkaisee sarjan oikeudet itselleen neuvotellut 2K Games. Aiemmin WWE-pelien julkaisusta huolehti konkurssiin ajautunut THQ.

Uudesta julkaisijasta huolimatta sarjan kehitysestä vastaa sarjan ohjaksissa pitkään viihtynyt japanilainen pelistudio Yuke's. Julkaisupäiväksi on vahvistunut Iso-Britanniassa 1. marraskuuta ja Yhdysvalloissa lokakuun 29. päivä. Alustoina vielä tämänvuotisen version kohdalla ovat Xbox 360 ja PlayStation 3.

Katsasta WWE 2K14 -ensitraileri ohesta.

Lähde: 2K Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän vizix kuva
vizix

Career mode tulossa takaisin?

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Näyttää ihan ps2:sen grafiikoilta, kumisii kavereita :P

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Kunhan tappelut eivät olisi edelleen pelkkiä itseääntoistavia animaatioita, ja perusliikkeetkin voisi torjua / pysäyttää sen aikana, eikä vain tietyissä kohdissa analogia tiettyyn suuntaan liikuttamalla mikä on todella tylsää. Ja esineillä voisi olla enemmän ja monipuolisempia viimeistelyjä, joista saisi vaikkapa valita jonkin monesta eri vaihtoehdosta. Miltä kuulostaisi hidastus, jonka aikana ilmestyisi ympyrä jossa analogilla voisi valita jonkin liikkeen, ja sen jälkeen vastustaja voisi yrittää pistää vastaan koko liikkeen ajan? Muistaakseni SmackDown 2006:ssa pystyi lataamaan staminaa pysymällä paikallaan ja pitämällä SELECT:iä pohjassa, mutten muista että edes 2009:ssä tällaista enää olisi ollut. Olisin todella iloinen jos pelisarjaan tuotaisiin enemmän realismia ja otetaisiin hieman mallia MMA-peleistä, silloin saattaisin jopa harkita pelin ostoa vaikken paljoa ole WWE:tä lähiaikoina seurannut.

Käyttäjän Bleemak kuva
Bleemak

No grafiikat eivät olleet niin hienoja, niin tuskin next-genille mennään.

Itselleni viimeinen WWE on ollut All-Stars vuodelta 2011 ja siihen se on jäänyt. Ja traileri ei oikein iskenyt, jotta palaisi takaisin.

Käyttäjän Riukkuli 94 kuva
Riukkuli 94

Kyllähän jo WWE 12'ssa ja 13'ssa pystyi perus grapplet, erikoisiskut jne. torjumaan aivan kesken animaation. Itselle WWE-sarja niin tv kuin pelikin on ollut jo monia vuosia kiinnostavia, joten tämäkin osa tulee ostetua varmasti.

Käyttäjän Hyndeman kuva
Hyndeman

Kumiukot kumipuvuissaan. Just Bring It oli aikoinaan kovaa kauraa. Wrestlingiä ei ole tullut seurattua pitkiin aikoihin. Eddie Guerreron mukana lähti jotain suurta WWE:stä.

Käyttäjän Ravenwood kuva
Ravenwood

Jaahas. Samaa paskaa näyttäis olevan kuin edellisinäkin vuosina. Ei jaksa.

Käyttäjän Barrakuda kuva
Barrakuda

Ei mitään uutta. Harmi.

Käyttäjän Osiris kuva
Osiris

Samaa tylsältä näyttävää kukkua, jota on nähty vuodesta 2007.

Käyttäjän Bleemak kuva
Bleemak

WWE 2k14: samaa paskaa jo vuodesta 2007.

Nostoja