Tältä näyttää uusi Conan barbaari -peli Conan Exiles toiminnassa / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää uusi Conan barbaari -peli Conan Exiles toiminnassa

9.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Conan barbaari -universumiin pohjautuva uusi selviytymispeli Conan Exiles on saanut ensimmäisen pelikuvatrailerinsa. Uusi video antaa varsin yleismaallisen kuvan pelin tarjoamista aktiviteeteista, vaikka pituutta siltä löytyykin vasta vain hieman reilun minuutin verran.

Conan Exilesia on kehittänyt The Secret World -verkkopelin luonut norjalaisstudio Funcom, jonka aikeena olisi saada peli jo pc:lle keskeneräisessä kuosissa vielä kesän aikana. Peli on työn alla myös konsoleille, joille sen on tarkoitus saapua sitten, kun kehittäjät kokevat sen olevan tarpeeksi valmiissa kuosissa.

Pyrkimyksenä Conan Exilesilla olisi houkutella puoleensa niin verkko- kuin yksinpelaajiakin. Pelistä löytyy tuki niin yleisille kuin yksityisillekin palvelimille, kun taas sen yksinpelitilan luonteesta ei ole saatu vielä oikein kunnollisia viitteitä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Conan on ollut aina melko suuressa arvossa meikäläisellä joten sen mukaan myös pikkuisen varovainen suhtautuminen vielä toistaiseksi tämän trailerin perusteella. Toivossa on hyvä elää ja jos tästä vielä lisää näytettävää piisaa mikä ihan muuten melko varteenotettavan trailerin perusteella kyllä lupaavalta näyttäisi niin paiskan säkkiin välittömästi.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Conanin maailma on niin kiehtova yhdistelmä historiaa, mytologiaa ja testosteronin virtausta, että vähän jopa hävettää kuinka niin täydellisesti pelimaailmaksi soveltuva universumi on jätetty aiemmin hyödyntämättä. Pelillisesti en ole odottanut tältä julkistuksen jälkeen ihmeempiä, mutta on näitä yllättäjiä nähty ennenkin.

Nostoja