Tältä näyttää uutta luova Mirror's Edge / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää uutta luova Mirror's Edge

29.02.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
46

Ruotsalaisen Digital Illusionsin Mirror's Edge näyttää todella mielenkiintoiselta. Ensimmäisestä persoonasta kuvattu peli päästää pelaajan "lähetin" housuihin pelissä, joka sekoittelee toimintaa, seikkailua ja tasohyppelyä.

Pelaaja testasi Battlefieldistäkin tutun tiimin tuoreimman tuotoksen ja se esitellään lehden maaliskuun numerossa, joka ilmestyy ensi viikolla.

Ohessa muutamia uusia kuvia Mirror's Edgestä. Peli julkaistaan Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle tämän vuoden aikana.

catwalk_web.jpg

crane_web.jpg

mirrors_edge_01.jpg

mirrors_edge_02.jpg

tower_web.jpg

skyline_web.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Ervo kuva
Ervo

Perspektiivi tuo mieleen vanhalle xboxille ilmestyneen Breakdownin, FPS-käsite vähän totuttua pidemmälle vietynä. Toivottavasti luvassa olisi enemmän pomppimista ja seikkailua kuin geneeristä räiskintää.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Kuvissa kieltämättä metkan näköinen. Toivottavasti kontrollit pelittäisivät ja loikimta olisi oikeasti hauskaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvältä näyttää...Crackdown tulee tästä ensimmäiseksi mieleen :D.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Aika hauskalta näyttävä peli.Toivottavasti peli on myös sellainen.Itse en ole pelistä vielä hirveästi kuullut, joten minkäänlaisia odotuksia ei oikein ole, mutta kun on kysymyksessä Digital Illusions, niin pelin on pakko olla vähintäänkin hyvä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Onko tämä nyt oikeasta elämästä vai pelistä? Kaunista.

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

Vihdoinkin uusia kuvia. Peli on omalla kohdalla ehdottomasti odotetuin FPS-peli vuosimallia 2008. Graafisesti peli näyttää uskomattomalta. Peli myös uudistaa koko FPS-genren, jos tiimi pystyy siihen mitä lupaa ja itsellä ainakin täysi luottamus ko. porukkaan.

Ja vihdoin saadaan FPS-peli massamarkkinoille, joka rikkoo kaikkia perus FPS-normeja. Peli ei sijoitu aikaan, jossa alienit ovat vallassa taikka vieraalle planeetalle, jossa käydään loppumatonta sotaa ja pääosissa on voittamaton kaljupäinen space marine, joka latelee kliseisiä one-linereita. Pelissä ei myöskään ole ahdistavaa ja synkkää tunnelmaa vaan se on kirkas peli sinisineen taivaineen.

Aseetkin toimivat tässä pelissä vain ns. power uppeina ja pistooli lentää nurkkaan heti, kun lipas on loppu. Ja mitä nyt previkoita olen lukenut niin yhdestä asiasta kaikki tuntuvat olevan yhteisymmärryksessä "kung fu liikkeet eivät ole koskaan näyttäneet näin hyvältä FPS-pelissä".

!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No mitäs helvettiä? Fps väreillä, sekä ilman alieneita, toista maailman sotaa saati modernia sotaa. Vaihteeki jotan erilaista, screenien perusteella ei ainakaan näytä yhtään pöllömmältä.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

VOOUUhh!! Pikkasen on hieno. Vaikuttaa myös todella mielenkiintoiselta. Jotenkin oletin tämän pelin olevan ps3 yksinoikeus,mistä lie sen saanut päähäni,mutta helpotti tuo uutisen lopussa mainittu xbox 360:lle ja ps3:lle.

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

Muuten onko pelaaja -lehden popolla mitään tietoa miten tässä pelissä hyödynnetään Pleikan ohjainta ? Liiketunnistusta ja jne.

Vielä yksi kuva: http://item.slide.com/r/1/18/i/5B79K_Ts5j9b4iefW7oOLegyprH6Pspw/

Käyttäjän Kane kuva
Kane

Aivan sairaan upean näköinen. Siisti, tyylikäs ja hienoja efektejä. Toivottavasti ei kuitenkaan tule "Assasin creed in FPS" tyylistä.. Kuvia kun katsoo löytää heti hienoja ja 'ovelia' kulkureittejä! Hyvällä kenttäsuunnittelulla ja muulla tästä voi tulla erittäin kova peli.

Nostoja