Tältä näyttää viides Call of Duty / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää viides Call of Duty

29.06.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
23

Kriitikoiden ja pelaajien kehut kerännyt Call of Duty 4: Modern Warfare on nostanut seuraavan Call of Dutyn odotukset äärimmäisen korkeiksi. Vaihtunut tekijätiimi ja paluu toiseen maailmansotaan on arveluttanut useita pelaajia, mutta pelistä näytetty traileri on taas tehnyt vaikutuksen. Voit lukea pelistä enemmän seuraavasta Pelaaja-lehdestä.

Ohessa uusia kuvia Call of Duty: World at Warista:

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Goodwin kuva
Goodwin

Hyvältä näyttää mutta toinen maailmansota on sodittu meikäläisen osalta jo loppuun.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Ihan hyvältä näyttää ja näin fanina onhan tuo ostettava toisesta maailmasodasta riippumatta kun on muutkin osat menty läpi. Toivottavasti ei kauheasti epäonnistuisi. Turha tästä melkein on 4 tasoista superpeliä odotella.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eivät he ilman syytä palaa toiseen maailman sotaan. Jotain jäi kertomatta. Olen siitä varma.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

II maistuu jos paskalta ku siitä on tehty nii helvetisti pelejä... oisivat vaan jatkaneet modernii sotaa. Peli toki näyttää hyvältä, mutta itse en ainakaa tuu ostamaan tota.

Käyttäjän patePate kuva
patePate

Hienoja kuvia on. Toivottavasti toinen tämä peli ei olisi vaan sitä toisen maailmansodan tuttua sodankäyntiä vaan toisi jotain uutta mukanaan. Vaikkapa uusia sota-alueita ja maita. Toisen maailmansodan peleissä on aina ollut vaan Yhdysvallat, Venäjä ja Saksa. Toivotaan parasta, pelätään pahinta.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

Jotenkin on kyllä sympatiat Treyarchin puolella ja toivon totisesti tämän onnistuvan. WW2-aihe vähän kismittää, mutta pääsen sen yli.

CoD3 tehtiin tyyliin yhdeksässä kuukaudessa, joka ei ole yhtään mitään. Silti peli oli ihan mukiinmenevä. Nyt aikaa on viimeinkin ollut kunnolla ja toivon, että se näkyy positiivisesti pelissä. Muistakaa tarkastaa heinäkuun Pelaaja, jossa Puha kertoo pelistä enemmän.

Käyttäjän tumex kuva
tumex

Samaa mieltä Solid Rekusen kanssa.. ja tässähän ei nyt olla samoissa paikoissa mitä aikaisemmissa ww2 -Call of Dutyissä. Näyttää lupaavalta ja nuo kuvat: ympäristöt ovat aika jees, ilmeisesti jotain kidutushommelia käynnissä, ja paljon merta, jne..

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Kieltämättä, ei tosiaan tekisi mieli tonkia jälleen 2.maailmasodassa etsimässä natseja tai muita, mutta täytyy nyt toivoa että pelistä saadaan pelattava.

Mutta ei tästä kyllä kannata odottaa mitään selvää Vuoden peli ehdokasta, vaan enemmänkin 2.maailmansodan pelien uutta suunnannäyttäjää.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Onhan se komia, mutta toivottavasti myös mukava pelattava. Toinen mualimon sotiminen puuduttaa jo aivoja myöten, joten uutta ja mullistavaa otetaan mielellään vastaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

itteä ainakii kiinnostaa ku on co-op ja paljo muuta uuta sekä lisää tuhoutuvaa ympäristöä :D