Tältä näyttää The Witcher 3:n uuden sukupolven versio – komeasti päivittyvä peli saapuu ensi kuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää The Witcher 3:n uuden sukupolven versio – komeasti päivittyvä peli saapuu ensi kuussa

25.11.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
3

CD Projekt RED on tarjonnut esimakua The Witcher 3:n uuden sukupolven päivityksestä.

The Witcher 3: Wild Huntin uusin traileri esittelee ensi kuussa ilmestyvää PlayStation 5- ja Xbox Series X/S-versiota. Myös pc:lle julkaistava päivitys tuo peliin mm. 4K-tekstuurit ja hahmomallit, säteenseurantatuen sekä pelattavuusparannuksia. Mukana on myös uutta Netflix-sarjaan pohjautuvaa sisältöä.

The Witcher 3:n uudistettu versio julkaistaan pc:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle 14. joulukuuta. Pelin entuudestaan omistavat saavat uuden version käyttöönsä ilmaisena päivityksenä.

Lähde: CD Projekt

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Kaipa tätäkin voisi yrittää pelata kunnolla jossain vaiheessa.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

The Witcher 3 on pelattu jo kaksi kerta läpi. Ensin ilman lisäreitä, johon perään aloitin heti New Game Plussan ja pelasin lisäreineen läpi vaikeimmalla vaikeusasteella. Tämä tulee varmasti pelattua jossain vaiheessa. Paras pelaamani peli koskaan, ja tuli minulle aivan puskista PS-pelaajana. Peli ei ole tietysti täydellinen, mutta se loisti osa-alueilla, joilla oli minulle merkitystä.

Käyttäjän vesinokkaelain kuva
vesinokkaelain

Mainio peli, mutta aika iso kynnys on pelata uudestaan näitä massiivisia eepoksia, kun sen sata tuntia voisi käyttää joihinkin itselle uusiinkin peleihin.