Tältä näyttää Xbox-käyttöliittymä Xbox Series X:n myötä / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää Xbox-käyttöliittymä Xbox Series X:n myötä

19.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8
Xbox Series X, xbox, käyttöliittymä, Microsoft

Microsoft on esitellty käyttöliittymän, jonka se tuo pelilaitteisiinsa ja -sovelluksiinsa Xbox Series X:n saapumisen myötä.

Tulossa ei ole niinkään räjähdysmäistä muutosta vanhaan, vaan enemmänkin iteraatio siitä, mitä Xbox Onella on nähty tähän asti. Microsoft kyllä lupaa, että viimeisimmät muutokset tuovat mukanaan niin nopeutta, tehokkuutta kuin selkeyttä ja että kokemus luistaa paremmin myös eri alustojen välillä.

– Kaikki pelaamiselle vapaa oleva aikasi on arvokasta ja me haluamme varmistaa, että se kuluu pelatessa eikä odotellassa. Kotinäkymä latautuu yli 50 prosenttia nopeammin kun käynnistät Xboxin ja on lähes 30 prosenttia nopeampi ladata, kun palaat pelistä. Lisäksi, nämä uudistukset käyttävät 40 prosenttia vähemmän muistia kuin aiemmin, Xboxin tutkimuspuolen johtaja Chris Novak selittää.

Ohessa sekä kuvia että videoesittely uusitusta käyttöliittymästä. Xbox Series X julkaistaan maailmanlaajuisesti marraskuussa.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Näyttää ihan ps4 käyttikselle. Ekaksi halo pettymys ja nyt tämä plagiointi. Jää kaupanhyllylle.

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus wlizer

Näyttää ihan ps4 käyttikselle. Ekaksi halo pettymys ja nyt tämä plagiointi. Jää kaupanhyllylle.

Sorry nyt vaan mutta tuo on saman "näköinen " kuin minulla nyt vanhassa onessa...ja uusi 2004 win 10 on pelipuolella saman tyylinen..joten varmaankin ei plagioitu sonylta.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer
Lainaus Billet

Sorry nyt vaan mutta tuo on saman "näköinen " kuin minulla nyt vanhassa onessa...ja uusi 2004 win 10 on pelipuolella saman tyylinen..joten varmaankin ei plagioitu sonylta.

Nyt meni kyllä iteltä sun kommentti ohi. Itellä xbox s ja merkittävästi erilainen käyttöjärjestelmä ku kuvassa oleva, vaikkei sekään mikään omaperäisyyden riemuvoitto ole. Ja tuo win10 2004 kommenttisi olijo käsittämätön.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Niin siis itsellä on one g1, eli ensimmäisensarjan kone jossa sama työpöytä (aloitusnäyttö) kuin tuossa series x:ssä on ja W10 (koontiveriossa 2004) saat myös saman kuin series x:ssä. Niin ja series x pyörii juuri uudemmalla W10:llä tosin custom-versiona. Niin ja tuo toinen kuva tuo mieleen kyllä enemmän GOG:n.

Niin ja halo oli kyllä itselle myös vähän pettymys, laitteen tehoihin nähden vähän ...hhmmm lattea :p.

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0

En oikein ymmärrä tuota plaginoiti syytöstä. Ei ole omasta mielestä mitenkään aivan samanlainen kuin ps4lla ja vaikka olisikin niin mitä väliä? Jos se on toimiva ja helppokäyttöinen, niin se riittää minulle. Onhan noita pleikkarin 4 kaltaisia käyttöjärjestelmiä ollut ennen ps4:sta. Omaa silmään näyttää ihan hyvältä, itsellä on ollut ongelmia pc:n puolella, mutta sekin varmaan on vaan kokemuksen puutetta.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus N0b0

En oikein ymmärrä tuota plaginoiti syytöstä. Ei ole omasta mielestä mitenkään aivan samanlainen kuin ps4lla ja vaikka olisikin niin mitä väliä?

Niinpä. Aika erikoinen syy jättää konsoli ostamatta. Toki eri asia sitten, jos käyttöliittymä toimisi huonosti, mutta siitä tuskin on Xbox Series X:n kohdalla kyse.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Olisivat voineet kaiken lässyttämisen ohella oikeasti näyttää sitä käyttöliittymää. Ja ei – nuo videon kuvankaappaukset eivät kerro yhtään mitään käyttöliittymän toimivuudesta!

Käyttäjän Masa kuva
Masa

MS:llä ollut tuo laatikoista koostuva käyttöliittymä jo Win8:lla ennen PS4 julkaisua.

Nostoja