Tältä näytti unohdettu Kingdom Hearts -mobiilipeli - mukana Star Wars ja Frozen (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näytti unohdettu Kingdom Hearts -mobiilipeli - mukana Star Wars ja Frozen (päivitetty)

16.03.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
2

Disneyn ja Square Enixin toimintaroolipelisarja Kingdom Hearts yritti tehdä tuloaan mobiilialustoille vuonna 2013.

Vastikään julkisuuteen tulleesta, jo vuosia sitten perutusta Kingdom Hearts: Fragmented Keys -mobiilipelistä on saatu nyt kasapäin konseptitaidetta. Kuvat julkaisseen GFL Animation Studiosin mukaan Disneyn tarinoista tutut miljööt muuntuivat ilmaispelissä taisteluareenoiksi, joita sankarien oli määrä puolustaa vihollisilta. 

Konseptitaidesaaliiseen mahtuu vanhojen tuttujen Aladdinin ja Tronin lisäksi myös ennennäkemättömiä maailmoja. Muun muassa Disneyn taannoin ostaman Star Warsin ja yhtiön uusimman animaatiohitti Frozenin oli tarkoitus olla mukana mobiilipelissä. 

GFL Animationsin julkaisema taide on suhteellisen karkeaa, eikä tiedossa ole, kuinka pitkälle Fragmented Keysin kehitys lopulta ehti. Yhtiön mukaan pelistä tehtiin myös konseptivideo, joka näytettiin kehityksen alkuvaiheessa Disney-pomoille, mutta pätkä ei ole ainakaan tähän mennessä ehtinyt verkkoon asti.

Kingdom Hearts: Fragmented Keys oli tarkoitus julkaista iOS:lle ja Androidille. Peruutuksen aiheuttamaa mielipahaa helpottanee tieto Kingdom Hearts III:n tulosta PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, vaikka julkaisupäivää peli ei ole vielä saanut.

Koko kuvagalleriaa voi ihailla GFL Animationsin verkkosivuilla.

Päivitys: Kuvagallerian aitoudesta käydään tällä hetkellä keskustelua verkossa, mutta pelin parissa työskennelleet henkilöt ja studiot ovat kuitenkin olemassa. Seuraamme tilannetta.

Lähde: GFL Animation Studios, DestructoidKH13

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Tämä vaikuttaa huijaukselta. KHInsiderin tyypit oli muun muassa huomannu, että toi Frozen tausta on sen elokuvan omaa concept arttia, josta on vaan poistettu hahmot.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä hemmoheikkinen

Tämä vaikuttaa huijaukselta. KHInsiderin tyypit oli muun muassa huomannu, että toi Frozen tausta on sen elokuvan omaa concept arttia, josta on vaan poistettu hahmot.

Juu, Tangledin tausta oli kanssa elokuvan omaa.