Tältä se nyt näyttää: Call of Duty: Black Ops IIII:n battle royale -kartta paljastettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä se nyt näyttää: Call of Duty: Black Ops IIII:n battle royale -kartta paljastettiin

6.09.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Treyarch on tarjonnut ensimmäisen vilauksen Call of Duty: Black Ops IIII:ssä nähtävän Blackout-tilan kartasta. Blackout edustaa Black Ops IIII:n omaa versiota suursuositusta battle royale -pelityylistä ja näin ollen sen on määrä olla suurempi kuin yksikään aiempi Call of Duty -moninpelikartta tähän asti.

Blackout-kartassa tuntuukin piisaavan monenlaista nähtävää. Tarjolla on niin erilaisia maa- kuin vesipohjaisiakin alueita ja ylipäätänsä läänejä on pyritty käyttämään vaihtelevasti hyödyksi. Kaiken Blackout-kartassa ei pitäisi olla kuitenkaan uutta, sillä kuten jo muutaman paikan nimet vihjaavat, on uudella leikkikentällä huomattavissa viittauksia koko Black Ops -sarjan historiaan.

Treyarch esitteli kartan Call of Dutyn Twitter-tilillä sen valmistautuessa parhaillaan myös ensi viikolla käynnistyvään Blackout-tilan beta-testiin. Tilasta on aiemminkin tällä viikolla saatu lisätietoja Game Informer -lehden vahvistettua muun muassa 80 pelaajasta koostuvan ottelukoon ja zombien mukanaolon pelitilassa.

Lähde: Call of Duty (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän markusbob kuva
markusbob

Toivottavasti tämä ei ole mikään halpa BR-mallennus muiden pelien lisäksi. Toisi mukavasti lisäarvoa pelille, vaikka itse en olekkaan suuri kyseisen pelimuodon ystävä.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus markusbob

Toivottavasti tämä ei ole mikään halpa BR-mallennus muiden pelien lisäksi. Toisi mukavasti lisäarvoa pelille, vaikka itse en olekkaan suuri kyseisen pelimuodon ystävä.

Ite en välitä Battle Royalesta jo se on omana "pelinään" vaan jos se on esim COD tai BF pelimuotona niin se on iha ok.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuttujen karttojen hyödyntäminen osana tätä suurempaa on äkkiseltään sanottuna hyvä idea.

Nostoja