Tältä se nyt näyttää: Call of Duty: Black Ops IIII:n battle royale -kartta paljastettiin

Call of Duty: Black Ops IIII:n Blackout-kartasta on saatu ensivilaus.

5.9.2018 22:05

Treyarch on tarjonnut ensimmäisen vilauksen Call of Duty: Black Ops IIII:ssä nähtävän Blackout-tilan kartasta. Blackout edustaa Black Ops IIII:n omaa versiota suursuositusta battle royale -pelityylistä ja näin ollen sen on määrä olla suurempi kuin yksikään aiempi Call of Duty -moninpelikartta tähän asti.

Blackout-kartassa tuntuukin piisaavan monenlaista nähtävää. Tarjolla on niin erilaisia maa- kuin vesipohjaisiakin alueita ja ylipäätänsä läänejä on pyritty käyttämään vaihtelevasti hyödyksi. Kaiken Blackout-kartassa ei pitäisi olla kuitenkaan uutta, sillä kuten jo muutaman paikan nimet vihjaavat, on uudella leikkikentällä huomattavissa viittauksia koko Black Ops -sarjan historiaan.

Treyarch esitteli kartan Call of Dutyn Twitter-tilillä sen valmistautuessa parhaillaan myös ensi viikolla käynnistyvään Blackout-tilan beta-testiin. Tilasta on aiemminkin tällä viikolla saatu lisätietoja Game Informer -lehden vahvistettua muun muassa 80 pelaajasta koostuvan ottelukoon ja zombien mukanaolon pelitilassa.

Lähde: Call of Duty (Twitter)

Lisää luettavaa