Tältä se nyt näyttää: Egyptiin lähtevästä Assassin's Creed Originista saatiin ensimmäinen pelikuvanäyte / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä se nyt näyttää: Egyptiin lähtevästä Assassin's Creed Originista saatiin ensimmäinen pelikuvanäyte

12.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Ubisoft on paljastanut vihdoin virallisesti Assassin's Creed Originsin. Lukuisia kertoja viimeisen reilun vuoden aikana vuotanut peli saapuu Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle 27. lokakuuta.

Uusi peli sijoittuu tosiaan muinaiseen Egyptiin, jossa todistamaan päästään assassiiniveljeskunnan syntyä. Origins pyrkii uudistamaan sarjaa lisäksi kepeillä roolipelielementeillä ja muutamilla mekaanusilla lisillä sekä muutoksilla. Taistelujen pitäisi olla nyt esimerkiksi hieman enemmän aktiviisutta vaativia, ja pääsevätpä pelaajat myös vilkuilemaan ympäristöjään taivaalla liitelevän haukkansa avulla.

Ensimmäisen pulahduksen Assassin's Creed Originsin maailmaan ja pelattavuuteen voi ottaa oheisilla videoilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Hyvältähän tuo näyttää

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Näyttää kyllä hyvältä mutta näyttää myös edelleen siltä perusmenolta. Maailma on kyllä ehkä jopa mielenkiintoisin tähän mennessä koko pelisarjassa, joten se auttaa huimasti. Hidastusjousipyssyily näytti hauskalta myös. Muutenhan tuo on sitten taas ilmeisen paljon sama peli kuin aiemmin. No okei, on tuohon otettu vähän mausteita Primalin kotka-kyvystä ja vähän muualtakin mutta melko pienillä muutoksilla ollaan yhä liikkeellä.

Kyllä tämä enemmän silti kiinnostaa mitä alkuun ajattelin mutta ei tässä mitään hypeä ole enkä ole ostamassa heti julkaisussa. Ellei sitten jokin ihme ole tapahtunut ja sattuu olemaan tyhjää pelilistoilla eikä näin ollen mitään muuta pelattavaa.

Käyttäjän nakkihiiri kuva
nakkihiiri

näyttää todella mainioilta uudistuksilta, taistelu ja uusi loottitsydeemi ja kaikki. erittäin hyvän näköistä kyllä on kyllä tämä kyllä nyt kyllä. vielä kun lisää traileria far crysta ni voi pojat mitä pelejä!

Käyttäjän bumdle123 kuva
bumdle123

Ubisoft tykkää selkeästi kopioida juttuja omista peleistään kuten tuo kotkan kanssa tähyily joka on suoraan Far Cry Primalista.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Jos on mielekästä tekemistä eikä puolityhjää avointa maailmaa toistuvine tehtävineen, niin tämähän voi olla hieno paluu sarjaan. Toivottavasti vuosittaisesta liukuhihnasta poistuminen näkyy sitten laadussakin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä bumdle123

Ubisoft tykkää selkeästi kopioida juttuja omista peleistään kuten tuo kotkan kanssa tähyily joka on suoraan Far Cry Primalista.

Mikäli meno jatkuu niin kohta niillä ei ole kuin yksi peli, jossa on jokaisesta pari ydinjuttua mukana :D

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Egypti vaikuttaa ympäristönä hyvin mielenkiintoiselta, mutta muuten kiinnostaa nähdä onko tämä jo kohta kymemenvuotias sarja uudistunut tarpeeksi. Edelleenkin kakkonen on sarjan paras osa ja sen julkaisusta tulee tänä vuonna kuluneeksi jo kahdeksan vuotta. Toki Black Flag oli myös ihan piristävä uudistus.

Nostoja