Tältä se nyt näyttää! Rage 2 panee hösseliksi ensimmäisellä pelikuvavideolla / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä se nyt näyttää! Rage 2 panee hösseliksi ensimmäisellä pelikuvavideolla

15.05.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

Räiskintäpeli Rage 2:n toinen virallinen traileri on ilmestynyt. Eilen julkaistusta julkistusvideosta poiketen se esittelee jo hieman pelikuvaa ja auttaa tutustumaan samalla hieman paremmin pelin maailmaan.

Räiskimään Rage 2:ssa lähdetään kovia kokeneeseen joutomaahan, jossa pelaajan kerrotaan voivan "kulkea minne tahansa, ampua mitä tahansa ja räjäyttää mitä tahansa". Päähenkilönä seikkailussa nähdään kotinsa menettänyt viimeinen ranger-taistelija, joka lähtee kukistamaan hajanaisia pelimaailmaa asuttavia jengejä kootakseen haltuunsa tarpeeksi työkaluja sortoa levittävän The Authorityn kaatamiseksi.

Päivitettävillä aseilla ja erikoisvoimilla kyllästetyn räiskimisen lisäksi tarjolla on jälleen myös ajoneuvoilla ajamista. 

Rage 2 on työn alla PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 2019. Sitä kehittää Just Cause -sarjasta tuttu Avalanche Studios saaden tukea ensimmäisen Ragen aikoinaan tehneeltä id Softwarelta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Julkistustrailerin värejä ei näy missään.

Käyttäjän Hanska kuva
Hanska

Kyllä kelpaa :) Doomin gameplay avoimessa maailmassa ja siihen vielä mausteeksi hieman Mad Max kaahailua. Hyvältä vaikuttaa.

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Vähän jäi sellainen tämä on nähty jo -fiilis. Koskee toki lähes kaikkia uusia pelejä ja jatko-osia.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Varsin menevältähän tuo räiskintä näytti. Tulee aiemman osan lisäksi mieleen Bulletstorm, joka sekin oli loistavaa räimettä. Edelleen hyvin vahvasti menossa ostoon hetimmiten kun tulee ostettavaksi.

Pieni fiilis myös tuli että tuossa saattaisi olla coop mukana. Parissakin kohtaa oli vähän sen oloista menoa että ihan kuin olisi useampi pelaaja vihulaisia kurmottamassa. Tai ehkä sitten jokin npc-porukka kaverina toki toinen (ja todennäköisempi) vaihtoehto.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Tässä on melko Sunset Overdrivemaiset vibat.

Käyttäjän Pohjalaanen kuva
Pohjalaanen

Rage potenssiin kaksi. Kelpaa oikein hyvin. Nopeaa räiskintää ja tuli mieleen uusin Doom ja Titanfall 2.

Eka Rage oli viihdyttävä. Muistot aika hatarat kylläkin, mutta läpi se meni ja oikein mukavasti. Jatko näyttää kovalta, joten odotellaan innolla.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus Andzerx

Julkistustrailerin värejä ei näy missään.

Kyllähän tuosta se sama letkeä meno välittyy. Hyvältä näyttää.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick
Lainaus Andzerx

Julkistustrailerin värejä ei näy missään.

Omaan silmään ainakin osui. Kaikki värit löytyivät myös pelitrailerista, mutta ei peli voi missään pinkissä pöllyssä kokoajan kylpeä.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Tästä saattaa tulla yllätyshitti.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Voi voi. Live action -idioottitrailerin perusteella odotin hullunhauskaa häröilyä, mutta tämän trailerin perusteella Rage 2 näyttääkin geneerisemmältä sci-fi-räiskinnältä kybervoimineen. No, kunhan vain saisi tehdä tai edes valita "viimeisen rangerinsa", ettei tarvitse pelata jollakin kerrontakohtauksiin sidotulla pökkelöllä. Lisää infoa odotellessa on kuitenkin hyvää aikaa elätellä toivossa.