Tältä Uncharted näyttää PlayStation 5:llä – kahden pelin Legacy of Thieves Collection sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä Uncharted näyttää PlayStation 5:llä – kahden pelin Legacy of Thieves Collection sai julkaisupäivän

7.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Legacy of Thieves Collection, Uncharted, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, julkaisupäivä, ps5, PlayStation 5, naughty dog

Uncharted: The Legacy of Thieves Collection julkaistaan PlayStation 5:lle tammikuun 28. päivä, Sony on vahvistanut.

Paketin myötä sekä Uncharted 4: A Thief's End että myös Uncharted: The Lost Legacy saavat yksinpeliensä osalta oman PS5-versiona, joiden luvataan hyötyvän niin nopeammista lataustauoista, 3D-äänestä, DualSense-erikoisuuksien tuesta kuin tietysti teknisistä parannuksista. Moninpeliä paketilta ei ole odotettavissa.

Erilaisia grafiikkatiloja PS5-versioihin luvataan kolmea kappaletta. Visuaalista tarkkuutta priorisoivalla Fidelity-tilalla kokemus pyörii 30 ruutua sekunnissa natiivilla 4K-resoluutiolla. Performance-tilassa ruudunpäivitystavoite nousee 60 ruutuun sekunnissa graafisten yksityiskohtien hinnalla, minkä ohella tarjolle tuodaan lisäksi 1080p-resoluutiolla ja 120 ruutua sekunnissa pyörivät Performance+-tila.

Hintaa paketille kertyy 50 euroa. Jos itselleen on ostanut aiemmin jo joko Uncharted 4:n tai The Lost Legacyn digitaalisen tai fyysisen PS4-version, saa uuden paketin itselleen kympillä. Tarjous ei koske Uncharted 4:n PlayStation Plus -versiota.

Myöhemmin ensi vuoden aikan The Legacy of Thieves Collection olisi tarkoitus saada myös pc:lle. Pc-julkaisulle ei ole annettu vielä kuitenkaan päiväystä.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Pakkohan siitä rahaa on saada. Työtä kuitenkin tehneet ainakin vähän. Nostaneet fps lockin 60. Toiseen moodiin nostaneet reson 4k. Kolmanteen sitten fps lock 120 ja reson pudotus ja ehkä varjoja vähän laskettu. Joku vielä pelannut läpi nämä ja todennut että pyörii.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Ps4 pelattu molemmat pelit läpi jos olisi ps5 en ostaisi tätä!

Nostoja