Mediatonicin hittipeli Fall Guys: Ultimate Knockoutin seuraava eli neljäs kausi kantaa futuristista scifi-teemaa, joka vie pelaajat kaatuilemaan vuoteen 4041.

Fall Guys 4041 -nimellä kulkeva kausi esittelee robotteja ja avaruusmatkailua. Seitsemästä tulevasta uudesta kartasta paljastettiin yksi 60 pelaajan tuore temmellyskenttä. Skyline Stumble sisältää värikkäästi nimettyjä vipuja ja vekottimia, kuten Flippity Bippities, Chonky Buttons ja Spicy Light Swingers. Luvassa on myös voimakenttiä ja matalapainovoimavyöhykkeitä. Skyline Stumblen sinivioletti värimaailmaa henkii teeman mukaista 80-luvun synthwave-tunnelmaa.

Uuden kauden mukana tulevat tuttuun tapaan erilaiset asut, joihin lukeutuvat diskopallo, hai, mustapukuinen mies aivoetana päässään, ja odotetusti jonkinlainen punainen avaruusolio. 

4. kausi on ensimmäinen Fall Guysin iso päivitys sen jälkeen, kun Epic Games osti Mediatonicin emoyhtiön. Kauden varsinainen julkaisupäivä ilmoitetaan 15. maaliskuuta, jolloin alkaa myös mainepisteitä kaksinkertaisesti kasvattava double fame -tapahtuma. 

Lähde: Twitter

Lisää luettavaa