Talvialekausi jatkuu yhä – uhraa viimeiset roposesi hyvään tarkoitukseen Humble Storessa / Uutiset / pelaaja.fi

Talvialekausi jatkuu yhä – uhraa viimeiset roposesi hyvään tarkoitukseen Humble Storessa

18.01.2016 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
0
Talvialekausi jatkuu yhä – uhraa viimeiset roposesi hyvään tarkoitukseen Humble

Jos pankkitilisi pohja ei vieläkään pilkota, Humble Store rientää nyt apuun.

Kauden suosituista talvialeista viimeisin pärähti käyntiin Humble Bundlen omassa latauskaupassa viime viikonloppuna. Kuten tavallista, tarjolla on reilu kattaus anteliaita pelialennuksia, joista osa vaihtuu päivittäin. Pelaajat voivat myös tuttuun tapaan valita mittavasta listasta hyväntekeväisyyskohteen, johon kymmenen prosenttia heidän ostostensa tuotoista lahjoitetaan.

Yksittäisten pelialennusten ohella Humble Storen valikoimiin mahtuu jälleen myös kokonaisia pelisarjoja ja kehittäjäkatalogeja kattavia tarjouksia. Tällä hetkellä kaupan valokeilaan ovat päässeet muun muassa Bethesda, Sega sekä Codemasters, ja myös koko The Witcher -sarjaa tarjotaan etusivulla vaihtelevin alennusprosentein. 

Kuten aiemminkin, Humble Store tarjoaa tarjoushaukoille myös mahdollisuuden rakentaa omia pakettejaan alepeleistä. Tällä kertaa mukaan puuhaan on suostunut muun muassa Grim FandangostaBroken AgestaPsychonautsista ja Brütal Legendistä tuttu Double Fine, jonka parhaimmiston aleprosentti kipuaa sitä korkeammalle, mitä enemmän pelejä koriinsa haalii.

Alennuskampanja jatkuu aina ensi viikon torstaille asti, ja sitä voi pitää silmällä täältä.

Lähde: Humble Store, GameSpot, PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.