Tämä Star Wars -seikkailu ei koskaan nähnyt päivänvaloa / Uutiset / pelaaja.fi

Tämä Star Wars -seikkailu ei koskaan nähnyt päivänvaloa

10.04.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
6
Tämä Star Wars -seikkailu ei koskaan nähnyt päivänvaloa

Star Wars -esiosien kenties ikonisin hahmo Darth Maul oli saada oman videopelinsä. Kaksiteräistä valosapelia heiluttelevan sith-lordin peliä kehitettiin jopa kahdeksan kuukauden ajan kuluvan vuosikymmenen alkutaipaileilla.

Tuoreiden raporttien mukaan tuolloin vielä pystyssä olleen LucasArtsin sekä Star Wars: The Force Unleashed II:n Wii-version käännöksestä vastanneen Red Fly Studiosin oli tarkoitus kehittää Darth Maul -peli yksinoikeudella Nintendon alustoille. Kehitystä laajennettiin myöhemmin PS3:lle, Xbox 360:lle, pc:lle ja Wii U:lle, ja LucasArts ilmeisesti harkitsi jopa Red Fly Studiosin ostamista.

Raportit kertovat, että pelin kehitys aloitettiin lokakuussa 2010 hyvin The Force Unleashed -tyylisenä seikkailuna, mutta projekti sai uuden suunnan yhteistyöpelinä, jossa pelaajat ohjastivat Darth Maulia ja Darth Talonia George Lucasin ehdotuksesta. Tämä siitä huolimatta, että hahmoja erottaa tarinallisesti yli sata vuotta Tähtien sota -fiktiossa.

Pelin kehitys kuitenkin keskeytettiin vuonna 2011, mutta nyt pelistä on ilmaantunut varhaista pelikuvaa kaiken kansan ihmeteltäväksi.

Nyttemmin LucasArts on sulkenut ovensa ja sen muutkin omat peliprojektit on pistetty jäihin. Disneyn ostettua Lucasin mediaimperiumin Star Wars -pelien kehitys on lisensoitu Electronic Artsille.

Lähde: CVG / Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

No, voi hitto! Näyttää mahtavalta ja Force Unleashedin jatko-osa tai samankaltainen peli kelpaisi paremmin kuin hyvin.

Käyttäjän -raffision- kuva
-raffision-

Spin-Offina kyllä kiitos...

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

En edelleenkään voi uskoa, miten alikäytetty hahmo Darth Maul olikaan esiosissa :(

Käyttäjän Osirus kuva
Osirus

Näytti kyllä ihan hyvältä. Harmi sinänsä, että peli ei päässyt kauppojen hyllylle, Force Unleashed -tyylinen mäiskintä olisi kyllä enemmän ku tervetullutta, ja vieläpä Darth Maulilla. Force Unleashed -sarja on vissiin pantu jo jäihin? En tosin kyllä ihmettele kakkosen jälkeen. Siinäkin sarjassa ois ollu niin paljo potentiaalia.

Käyttäjän Guybrush kuva
Guybrush
Lainaus käyttäjältä Ville Arvekari

En edelleenkään voi uskoa, miten alikäytetty hahmo Darth Maul olikaan esiosissa

Jep, ehdottomasti prequeleiden parasta antia ja muutenkin vetää vertojaan monelle muullekin sarjan universumin hahmolle mielenkiintoisuudessaan. RIP Maul

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Guybrush

Lainaus käyttäjältä Ville ArvekariEn edelleenkään voi uskoa, miten alikäytetty hahmo Darth Maul olikaan esiosissa
Jep, ehdottomasti prequeleiden parasta antia ja muutenkin vetää vertojaan monelle muullekin sarjan universumin hahmolle mielenkiintoisuudessaan. RIP Maul

Sillä on oma kirjakin. Luin sen yks päivä: :)

Nostoja