Tämä viimeinen fantasia se vain jatkuu – Final Fantasy XI saa uutta tarinasisältöä vielä 18 vuoden jälkeenkin

Final Fantasy XI saa uutta tarinasisältöä elokuussa.

1.8.2020 13:31

Vielä 18 vuotta julkaisunsa jälkeenkin Final Fantasy -sarjan massiiviroolipelien maailmaan vienyt Final Fantasy XI saa uutta tarinasisältöä. Uusi päivitys on tulossa elokuussa. 

Pelin tuottaja Akihiko Matsui kertoi uutisen elokuun päivityssuunnitelmia kuvailevassa viestissään Final Fantasy XI:n keskustelufoorumilla. Uusi tarinapäivitys on ensimmäinen sitten vuonna 2015 julkaistun Rhapsodies of Vana’diel -päivityksen, ja Matsui lupaa siinä tutkittavan aiemmin täysin tuntemattomiksi jääneitä alueita Vana’dielin maailmassa. Uuteen tarinasisältöön käsiksi päästäkseen on kuitenkin ensin läpäistävä Rhapsodies of Vana’diel

Tarinapäivityksen lisäksi elokuussa on tulossa myös säätöjä beastmaster-hahmoluokkaan. Pienen hienosäädön lisäksi tulossa on myös uusia petoja kesytettäväksi. Jokaisella uudella eläimellä on omat heikkoutensa ja vahvuutensa. Ambuscade-taistelutilaan tulee myös perinteiseen tapaan tarjolle uusia kahinoita. Lisäksi tarjolla on uusia esineitä ja synteesireseptejä. 

Matsui ei tarkentanut uuden tarinasisällön julkaisuajankohtaa, mutta hän kertoi sen jatkuvan usean uuden versiopäivityksen ajan. 

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa