Tammikuun lopulla paukkuu: PlanetSide 2:n PS4-beeta sai aloituspäivän (päivitetty)

PlanetSide 2:n PlayStation 4 -versiota ryhdytään testaamaan pelaajien kanssa vielä tammikuun lopulla.

8.1.2015 12:28

Päivitys 8.1. kello 14.20: Sony Online Entertainment -tuottaja Clint Worley on vahvistanut, että tammikuun 20. päivä starttaava testaus koskee nimenomaan Pohjois-Amerikkaa, kun taas valmistelut Euroopan PlanetSide 2 -testausta varten laahaavat vielä jäljessä. Mies suosittelee silti, että eurooppalaiset jättäisivät jo varmuudeksi testaajahakemuksensa PlanetSide 2:n kotisivuille.

Alkuperäinen uutinen 7.1.: Verkkoräiskintäpeli PlanetSide 2 saadaan PlayStation 4:llä suljettuun beetatestiin 20. tammikuuta alkaen, Sony Online Entertainment on vahvistanut. Testaus näyttää näillä näkymin keskittyvän ensisijaisesti Pohjois-Amerikkaan, Britteihin, Australiaan ja Uuteen-Seelantiin, mutta se ei välttämättä evää ainakaan täysin muidenkin maiden pelaajien mahdollisuutta testailla peliä.

Mukaan testaajaksi on ollut mahdollista päästä rekisteröitymällä vapaaehtoiseksi pelin kotisivuilla.

Sony ei ole antanut tietoa siitä, kauan testaaminen varsinaisesti kestää. Testattavaa kuitenkin pelissä piisaa, sillä Sony haluaa pitää erityisesti silmällä niin pelin itsensä suoriutumista PS4:llä kuin myös pelin palvelimien tasoa.

Beetaan osallistuvat tulevat saamaan erikoispääsyn PlanetSide 2:n testausfoorumeille. Siellä Sony toivoo pelaajien jakavan rohkeasti palautetta räiskintäkokemuksistaan.

Suunnitelmissa Sonylla on aloittaa PlanetSide 2:n PS4-testaukset ensin muutamalla tuhannella ihmisellä. Lisää pelaajia tuodaan mukaan sitten aalloittain, kun tilanne näin vaatii. Kutsuja jaetaan ilmoittautumisten suhteen kronologisessa järjestyksessä.

Saadessaan virallisen julkaisunsa tulee PlanetSide 2 olemaan PlayStation 4:llä ilmaiseksi pelattava peli. Jo parin vuoden ajan mittavia verkkosotia tarjonnut räiskintäeepos on ollut pelattavissa pc:llä.

Lähde: PlayStation Blog US, PlanetSide 2 FAQ

Lisää luettavaa