Tammikuun Pelaaja nyt saatavilla digitaalisena! / Uutiset / pelaaja.fi

Tammikuun Pelaaja nyt saatavilla digitaalisena!

8.01.2020 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
11
Tammikuun Pelaaja nyt saatavilla digitaalisena!

Tulevaisuus on täällä – Pelaaja-lehti on nimittäin nyt saatavilla myös digitaalisena!

Pelaajan tammikuun numero on kuulopuheiden mukaan jo rantautunut valittuihin lehtipisteisiin ja osalle tilaajista, ja tämän uutisen myötä lehden voi lunastaa itselleen myös verkossa. Issuu-alustan kautta jaeltavat irtonumerot maksavat 4,90€ kappaleelta, ja ne säilyvät Issuun käyttäjäkohtaisessa digikirjastossa vielä ensimmäisen lukukerrankin jälkeen.

Lisäksi tarjoamme digivallankumouksesta innostuneille lukijoille mahdollisuutta tilata lehteä Issuun kautta. Hintaa vuoden tilaukselle tulee 48,50€, eli digitaalisiin irtonumeroihin verrattuna tilaaja säästää lompakkoaan noin 10 prosentin edestä.

Digilehteä voi selailla suoraan alla olevan soittimen kautta tai Issuu-profiilistamme. Käyttömukavuutta parantaa soittimen klikkaaminen koko ruudun kokoiseksi, ja mobiilikäyttäjille voimme suositella Issuun omaa kirjastosovellusta.

Lehden sisällysluettelo on vapaasti tutkailtavissa maksutta, joten pääset tutustumaan numeron tarjontaan rauhassa ennen ostopäätöksen tekoa – miltei kuin kaupan lehtihyllyllä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Johanna Puustinen kuva
Johanna Puustinen

Paperilehden olemassaoleville tilaajille tiedoksi: meillä on kova tahto tarjota digilehteä fyysisen tilauksen kylkiäisenä, mutta tällä hetkellä Issuun ominaisuudet ja oman verkkosivumme infra eivät siihen taivu. Pohdimme ratkaisua kuumeisesti web-kehittäjämme kanssa, ja palaamme asiaan kevään mittaan. :)

Pilottivaiheessa testaamiamme mobiiliystävällisiä taittoja Issuu ei vielä anna lukita maksumuurin taakse, minkä vuoksi ne uupuvat tästä numerosta. Pahoittelut!

Käyttäjän Bongorumpu kuva
Bongorumpu

Huttusen arvostelussa Descent of Dragonsista on sattunut pieni sieluun sattuva lapsus: oikea kirjoitusasu on Galakrond, ei Galkarond, joka esiintyy tekstissä kymmenisen kertaa. Lehden lukijalle oikeinkirjoitus käy ilmi myös saman sivun screenshotista.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Pääkirjoitus oli erinomainen kuten asiaan kuuluu. Otin lehden vaihteeksi porukoille mukaan jossa käyn välillä illastamassa, mutta nyt eivät etu- eikä takakansi sopineet jätettäväksi ruokasalin pöydälle. Kuitenkin pidin kannen kokonaisuudesta.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Tämä ei ole mitenkään moite toimitukselle, mutta olen huomannut, että välillä Posti toimittaa lehdet luukusta aika kiinnostavassa kunnossa. Irtomyynnissä olevat kappaleet taas näyttävät yleensä siltä kuin olisivat juuri painosta tulleet. Erityisen hauskana pidin sitä, kun Death Stranding -numero tuli kotiin "riekaleina".

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Loistava juttu tämä digilehti! Tilaan tällä hetkellä lehteä fyysisenä, mutta siirryn todennäköisesti digilehden tilaajaksi, kun nykyinen tilausjakso päättyy.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Vaikuttaa lupaavalta. Mobiiliappit toimii muuten ihan kätevästi, mutta puhelimelle tuo on liian pientä tekstiä ja iPad-sovellus jostain kumman syystä tekee kaikista sivuista pikselimössöä. Ei siis ihan lukukelvotonta, mutta sen verran kuitenkin, että häiritsee. Aika erikoista, kun Android-puhelimella sivut latautuu virheettömästi.

Pistän kuitenkin digilehden tilaukseen. Menneenä vuonna pääsin vihdoin sisälle myös e-kirjoihin ja nyt tuntuu, ettei paperiversioihin enää oikein ole paluuta, jos digi on vaihtoehto.

Käyttäjän Kahvikuppi kuva
Kahvikuppi

Onko lehden paperilaatua vaihdettu? Jotenkin tuntui ohkaisemmilta ja ei niin laadukkailta kuin aikaisemmin

Käyttäjän SeLeevi kuva
SeLeevi

Harkitsin vahvasti pelkkään digilehteen siirtymistä nyt kun se olisi mahdollista, ihan vain tilan säästämisen vuoksi, mutta toteutus voisi olla hieman parempi. Pivot näytöllä luulisi tämänkin lehden olevan mukava lukea, kun yksi sivu mahtuisi kokonaan näytölle kerralla oikein mukavasti eikä tarvitsisi skrollailla, mutta ei, tuo tarjoaa vain koko aukeamaa kerralla ja joko himputin moinen skrollailu tai sitten pitäisi kääntää näyttö tavis vaaka-asentoon. Bookwalkerista voisitte käydä ottamassa oppia miten (manga)lehtien selaamisen olisi mukavaa.

Käyttäjän Johanna Puustinen kuva
Johanna Puustinen
Lainaus Sundance Kid

Posti toimittaa lehdet luukusta aika kiinnostavassa kunnossa.

Niinhän tuo näyttää tekevän. Irtonumerot tosiaan ovat tulleet lehtipisteisiin suoraan painosta, mutta yksittäinen lehti kokee melkoisesti enemmän matkalla tilaajan postilaatikkoon. Valitettavasti muovitus on tänä päivänä kuitenkin niin suuri lisäkulu, ettemme pysty siihen taloudellisesti venymään.

Normaalitilanteessa kehottaisin kääntymään asiakaspalvelumme puoleen korvaavan lehden tiimoilta mikäli oma kappale näyttää silppurin läpi kulkeneelta, mutta tämän kuun lehtitoimitus saapui sinne mystisesti läpimärkänä, eikä heilläkään ole nyt siis ylimääräisiä kappaleita. Täytyy varmaan alkaa polkemaan lehtiä omin jaloin perille...

Lainaus Kahvikuppi

Onko lehden paperilaatua vaihdettu? Jotenkin tuntui ohkaisemmilta ja ei niin laadukkailta kuin aikaisemmin

Pohdimme aivan samaa! Olemme laittaneet tiedustelua asiasta painoomme. Monesti näissä tilanteissa on kyse siitä, että heiltä on tilapäisesti loppunut meidän normaali paperilaatumme ja ovat joutuneet korvaamaan sen vastaavalla, mutta kevyemmällä saadakseen lehden ulos.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Digilehti-mahdollisuus on todella tervetullut, valmiiksi tukkoinen opiskelijayksiö ei vaadi lehtitornille lisänurkkaa, lehti pysyy mukana siellä missä puhelinkin ja ennen kaikkea tarvitse tukea Postin kaltaista moraalisesti häpeämätöntö paskafirmaa. Ainakin omalla androidilla kuvan tarkkuus näyttäisi olevan myös just mitä pitäisikin