Tammikuun PS Plus -pelit paljastuivat – vieläkö Ankkalinnassa käy säpinä? / Uutiset / pelaaja.fi

Tammikuun PS Plus -pelit paljastuivat – vieläkö Ankkalinnassa käy säpinä?

30.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
9

Sony on saanut vahvistettua tammikuussa PlayStation Plus -pelaajille ilman lisäveloituksia tarjottavat lahjapelit.

Näillä näkymin tammikuun 7. päivästä alkaen voi lataukseen laittaa PlayStation 4:llä inFamous: First Lightin ja suomalaiset juuret omaavan The Swapper -pulmaseikkailun. PlayStation 3:lla pelattavaksi vuorostaan saadaan DuckTales Remastered ja Prototype 2, kun taas Vitalla odottavat Whoa Dave! ja Duke Nukem 3D: Megaton Edition.

Joulukuussa Plus-valikoimasta löytyivät niin Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition, Secrect Ponchos, Hitman Trilogy HD, Deadly Premonition: The Director's Cut, Final Horizon kuin myös Titan Attacks.

Lähde: Sony PlayStation (Facebook)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Supermanni500 kuva
Supermanni500

First light tulee ainakin ladattua! Pitänyt ostaa jo aikaa sitte, onneks en ehtiny :)

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Ei kovinkaan hyvä kuukausi Vitalle. Joulukuukin oli köyhä. Onneksi plakkarissa on sellainen varasto vielä pelaamattomia helmiä, ettei mokoma haittaa. The Swapper on tosin cross buy -peli, joten sen saa onneksi imuutettua Vitaliksen sisuksiin, kunhan pelitarjonta storessa vaihtuu.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

First Light ainakin tervetullut, kun en kerran vielä ehtinyt sitä ostamaan. Senkin teen jossain vaiheessa tästä huolimatta, kun kerätä hyllyyn pitää.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Supermanni500

First light tulee ainakin ladattua! Pitänyt ostaa jo aikaa sitte, onneks en ehtiny

Mahtavaakin mahtavampi peli. Paljon pääpeliä parempi.

Prototype 2 on mukava yllätys.

Käyttäjän Hugejorma kuva
Hugejorma
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

Mahtavaakin mahtavampi peli. Paljon pääpeliä parempi.

Täytyy testata. Silti voisin veikata ettei kiinnostus pysy, kun ilmeisesti käytössä on vain neon kykyjä? Ne oli IMO pääpelin huonointa antia. Kaikki muut kyvyt huomattavasti munakkaampia.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä Hugejorma

Täytyy testata. Silti voisin veikata ettei kiinnostus pysy, kun ilmeisesti käytössä on vain neon kykyjä? Ne oli IMO pääpelin huonointa antia. Kaikki muut kyvyt huomattavasti munakkaampia.

Se siinä parasta onkin. Fetch on paljon parempi käyttämään niitä kuin Delsin, joten voimat on munakkaammat ja hauskemmat ja sulavammat.

Käyttäjän LyideX kuva
LyideX

Meinasin juuri ostaa ducktales steamin alennuksista mutta tuleepa nytten pelattua ps3:lla :)

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Jep, jep, kannatti vitkutella Pelaaja-lehden tilauslahjana tulleen PS+-koodin aktivointia tammikuun puolelle :D. Ducktales remasteria olen töllistellyt kaupassa kertaa monta ja Prototypen eka osakin tuli hommattua joku aika sitten alle kympin hintaan kirpparilta. En ole ehtinyt vielä kokeilla sitä, mutta samahan se on nyt napata tuo jatko-osakin talteen.

En uskaltanut juuri toivoa yhtä kiinnostavaa peliä enempää tammikuulta, kun joulukuun tarjonnasta ei napannut mikään, ei yhtään mikään.

Käyttäjän Manager kuva
Manager

Itsellä on tammikuussa plussa jäsenyys katkolla enkä taida enää uusia. Ducktales vois periaatteessa kiinnostaa mutta jos se jää koko vuoden ainoaksi hyväksi peliksi niin ehkä ilmankin plussaa pärjää.