Tankkaa yksisarvisesi, tältä näyttää kotimaisen Trials Fusionin lähitulevaisuus

RedLynx ja Ubisoft ovat tarjonneet katsauksen siihen, miltä Trials Fusionin seuraava, tavanomaista sekopäisempi Awesome Level MAX -ratapaketti näyttää.

4.7.2015 16:15

Trials Fusionin on aika laajentua jälleen heinäkuun 14. päivä. Kyseistä päivästä alkaen Ubisoft ja helsinkiläisstudio RedLynx ovat tuomassa peliin alkujaan kesäkuun E3-messuilla paljastetun Awesome Level MAX -ratapaketin, joka päästää pelaajat muun muassa pelaamaan yksisarvisella ratsastavalla kissalla.

Saapuessaan Awesome Level MAXin on määrä tuoda Trials Fusioniin kaikkiaan noin 30 uutta esterataa, 10 uutta Supercross-rataa, lisää haasteita suoritettavaksi, uusia varikkovarusteita ihmeteltäväksi ja tietenkin läjän uusia rataeditorissa käytettäviä objekteja. Paketin lähestyvän julkaisun kunniaksi siitä on julkaistu nyt pelikuvaa esittelevä video.

Awesome Level MAXia tullaan myymään Trials Fusioniin erikseen, minkä lisäksi se sisällytetään myös osaksi uutta Trials Fusionin Awesome MAX Edition -myyntipakettia. Awesome Level MAXin ja peruspelin ohella MAX Edition pitää sisällään myös kaikki kuusi aiempaa Fusionin saamaa lisäsisältöpakettia.

Lisää luettavaa