Tankkipeli Battlezone kullataan pois virtuaalitodellisuudesta / Uutiset / pelaaja.fi

Tankkipeli Battlezone kullataan pois virtuaalitodellisuudesta

19.04.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Virtuaalitodellisuuspelinä viime vuonna PlayStation 4.lle ja pc:lle tuotu Battlezone saa uuden version toukokuun 1. päivä. Battlezone Gold Edition irtaannuttaa futuristisen tankkiräiskinnän toimimaan ilman virtuaalitodellisuuslaseja ja sisältää oletuksena kaiken siihen tähän asti julkaistun lisäsisällön.

Battlezonen jo omistavat saavat Gold Editionin ilmaiseksi päivityksellä. Pelkästään PS4:lle ja pc:lle kullattu Battlezone ei kuitenkaan saavu, vaan heti toukokuussa sitä voi pelailla heti myös Xbox Onella. Myöhempänä ajankohtana Switch-versio on sekin tulossa.

Battlezone Gold Editionia mydään 40 euron hintaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Tuki virtuaalitodellisuuden ulkopuolelle olisi enemmän kuin tervetullut ominaisuus moneen muuhunkin VR-peliin. Vaikka Battlezone ei kiinnostakaan, arvostan suuresti meidän perinteisten pelaajien huomioimista. Toivottavasti myös Battlezonen VR:stä irtautunut versio menestyy, jotta vastaavista käännöksistä tulisi laajempi ilmiö.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Kaikista VR-peleistä ei vaan voi tehdä ainakaan suoraan käännöstä pois VR-stä. Battlezone vaikuttaa vielä jotenkuten mahdolliselta. Job Simulator ei esimerkiksi toimisi, tai ainakn menettäisi hyvin paljon.