Tanner tömisee uuden Mortal Kombat X -taistelijan astuessa areenalle / Uutiset / pelaaja.fi

Tanner tömisee uuden Mortal Kombat X -taistelijan astuessa areenalle

20.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Mortal Kombat X:n seuraava lisäsisältötaistelija Tremor ei anna odottaa itseään enää kovin kauaa. Taistelupelitapahtuma Evo 2015:n yhteydessä on selvinnyt, että alkujaan Mortal Kombat: Special Forcesissa debytoinut kivininja on Mortal Kombat X:n kausikortin omistajien käytettävissä niinkin pian kuin 21. heinäkuuta.

Varsinaisesti myyntiin hahmo tuodaan vasta 28. heinäkuuta. Mikäli vanha tuttu hinnoittelu pysyy vain entisellään, tulee Tremor kustantamaan yksinään ostettuna viitisen euroa. Saapuessaan hahmo on viimeinen lisäsisältötaistelija, joka Mortal Kombat X:ään on toistaiseksi julkistettu.

Tremorin kykyihin ensisilmäyksen voi ottaa alta löytyvällä videolla. Kuten odottaa sopii, luottaa hahmo kovin raskaisiin iskuihin, joilla tapaa olla usein jotain tekemistä maan ja kivien kanssa. Näemmä kuumuuden hahmo voi myös kääntää edukseen.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Vitosen! Sillä rahalla saa usein aleista hyviä pelejä. Esim. ostin vasta Trine: Enchanted Editionin (PS4) jotain alle neljällä eurolla.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Vitosen! Sillä rahalla saa usein aleista hyviä pelejä. Esim. ostin vasta Trine: Enchanted Editionin (PS4) jotain alle neljällä eurolla.

Melkeen joka pelin turhat vaate ynnä muut tilpehöörit maksavat eurosta muutamaan. Tässä on sentään kyseessä pelattava hahmo liikkeineen päivineen, joten hinta on ihan sopiva.

Nostoja