Tarinaa ja värien kyllästämää fantasiaa – Ubisoft-seikkailu Immortals Fenyx Rising liihottaa uusilla videoilla ja Stadia-demolla / Uutiset / pelaaja.fi

Tarinaa ja värien kyllästämää fantasiaa – Ubisoft-seikkailu Immortals Fenyx Rising liihottaa uusilla videoilla ja Stadia-demolla

23.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Immortals Fenyx Rising, ubisoft, pelikuva, Stadia, demo, Kreikka, mytologia

Uusi Immortals Fenyx Risingia esittelevä videoaalto on pyyhkäissyt internetin yli. Pelistä on julkaistu niin sen tarinaa ja tarinankerrontaa pohjustava traileri kuin kokonainen joukko uutta pelikuvaa.

Ubisoftin virallisella pelikuvavideolla tutustumaan päästään Immortalsin aloitusalueeseen ja käydään läpi muun muassa Fenyx-hahmolta aluksi löytyviä peruskykyjä. Pelimaailman tarjoamat erilaiset aktiviteetit, hahmonkehitys ja vihollistarjonta pääsevät nekin hetkittäin esille.

Lisää pelikuvaa on löydettävissä myös YouTuben syövereistä pelimedian päästyä hiljattain jälleen käsiksi pelin ennakkoversioon. Immortalsia on mahdollista kokeilla myös itse demon muodossa lokakuun 29. päivään asti Google Stadia -palvelun kautta.

Julkaisunsa Immortal Fenyx Rising saa 3. päivä joulukuuta PlayStation 5:llä, Xbox Series -konsoleilla, PlayStation 4:llä, Xbox Onella, Switchillä, pc:llä ja Stadialla sekä Amazonin Luna-palvelussa.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Demon perusteella tässä pelissä kiteytyy monet asiat, joista en peleissä pidä. Toivottavasti genrestä pitävät saavat kuitenkin uuden vahvan julkaisun/pelisarjan pelattavakseen.

Nostoja