Tarinatila ja hahmoeditori esittäytyvät vihdoin Soulcalibur VI:n uutuusvideolla / Uutiset / pelaaja.fi

Tarinatila ja hahmoeditori esittäytyvät vihdoin Soulcalibur VI:n uutuusvideolla

21.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Bandai Namco on julkaissut uuden Soulcalibur VI -trailerin, joka varmasti tarjoaa muutamia vastauksia pelin ominaisuustarjontaa koskeviin kysymyksiin. Sen kautta näytille on saatu vihdoin ja viimein nimittäin pelin tarinatila ja siihen kuuluva hahmoeditori.

Hahmoeditorin osalta video esittelee nopeasti pelin erilaisia muokkausmahdollisuuksia rodun valitsemisesta aina asustuksen viilaamiseen asti. Libra of Soul -nimisestä tarinatilasta on näytetty vuorostaan muutamia välipätkiä sekä rakennetta, joka vaatii välillä omassa erillisessä karttanäkymässä tehtävää päätöksentekoa.

Ominaisuuspaljastusten yhteydessä Bandai Namco on julkistanut tällä viikolla myös Soulcalibur VI:n ensimmäisen lisäsisältötaistelijan. Heti pelin julkaisussa erikseen saataville on ilmestymässä Tira, joka on ostettava peliin joko yksikseen tai sitten kausikortin voimin. Myöhemmällä ajankohdalla Namcon suunnitelmissa olisi lisätä peliin vielä kolme muuta lisurihahmoa ja varustepaketteja.

Itse pääpeliin on vahvistettu tähän mennessä 15 pelattavaa valmisottelijaa.

Soulcalibur VI saapuu Xbox Onelle, PlayStation 4.lle ja pc:lle 19. lokakuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Näyttäs olevan mukana weapon masterin poikasta. pelaajalla oma levu, taistelutyyli ja ase. toivottavasti tässäkin on kymmeniä eri aseita hahmoille ja hullunkurisia taistelusääntöjä.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Erittäin kiinnostavalta näyttää, varsinkin tuo story mode ja oman hahmon luonti.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Miksi hahmoja pitää nykyään ostaa vielä erikseen? -_- Ei tietenkään ole mikään pakko, mutta jotenkin harmittaa.