Tarinavetoinen Minecraft ja rakettitiede eivät jätä sivuun Nintendo-pelaajiakaan / Uutiset / pelaaja.fi

Tarinavetoinen Minecraft ja rakettitiede eivät jätä sivuun Nintendo-pelaajiakaan

30.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Nintendo on tehnyt kuluvalla viikolla joukon Wii U:ta koskevia pieniä pelijulkistuksia.

Ensinnäkin varmaa tietoa nyt on, että aiemmin tänä vuonna pc:lle virallisesti julkaistu rakettirakentelupeli Kerbal Space Program on saapumassa vielä Xbox Onen ja PlayStation 4:n lisäksi nyt myös Wii U:lle. Yllättävä lisä Nintendon viimeisimmän kotikonsolin valikoimiin on myös Telltalen uusi seikkailupeli Minecraft: Story Mode, joka oli aiemmin vahvistettu vain pc:lle, mobiililaitteille, Xboxeille ja PlayStationeille. Kyseessä onkin nyt ensimmäinen peli, jota Telltale on tuomassa Wii U:lle. Se on myös samalla ensimmäinen Minecraft-peli, joka nähdään Nintendon alustoilla.

Kokonaan uusi Amiibo-figuuri on nyt myös vahvistunut. Lähitulevaisuudessa oman figuurinsa on tällä kertaa saamassa Shovel Knight. Figuuria käyttämällä pelaajat pääsevät avaamaan uuden yhteistyötilan Shovel Knightin Wii U -versioon sekä joukon ylimääräisiä haastetekenttiä sekä pelin Wii U- että 3DS-versioon. Figuuriin on mahdollista tallentaa myös oman erilaisin kyvyin ja kosmeettisin herkuin varustetun ritarinhahmon, jota on mahdollista hyödyntää pelin molemmissa Nintendo-versiossa.

Tietoon kuluvalla viikolla on lisäksi tullut, että mobiililaitteilla ja pc:llä jo aikaisemmin tavattu ruotsalainen jännäriseikkailu Year Walk saapuu Wii U:lle maailmanlaajuisesti 17. syyskuuta. Pelin on luvattu olevan varta vasten räätälöity Wii U:n ominaisuuksia varten, missä Year Walkin alkujaan luonutta malmölaista Simogoa on auttanut walesilaisstudio Dakko Dakko.

Ohessa Nintendon viimeisin Wii U:n tuoretta indietarjontaa esittelevä traileri.

Lähde: Simogo, Telltale Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Lisäksi on liikkunut huhuja että Telltale julkaisee Wii U:lle myös The Walking Dead Combo Packin, joka sisältää kaksi ensimmäistä kautta. Joissakin verkkokaupoissa se on jo tilattavissa, vaikka peliä ei ole edes vielä virallisesti julkistettu tulevan Wii U:lle.