Tarinavetoinen Minecraft jatkuukin odotettua pidempään – uusi episodi ulos vielä tässä kuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Tarinavetoinen Minecraft jatkuukin odotettua pidempään – uusi episodi ulos vielä tässä kuussa

23.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Telltale Gamesin kehittämä Minecraft: Story Mode -seikkailupeli ei olekaan jäämässä vain viiden episodin mittaiseksi. Virallisessa blogissaan pelitalo on vahvistanut, että peli on lähikuukausina kasvamassa kaikkiaan vielä kahdeksan episodin pituiseksi kokonaisuudeksi päähenkilö Jessen ja tämän kumppaneiden päästessä tutkimaan uudenlaisia maailmoja.

Järjestyksessään viides Minecraft: Story Moden episodi on nyt saanut myös julkaisupäivän. Order Upiksi kutsuttu episodi aloittaa hivuttaumisen saataville 29. maaliskuuta alkaen. Episodin on tarkoitus toimia siltana pelin aiemmista episodeista tutun Wither Storm -tarinankaareen ja tulevissa episodeissa kohdattavien uusien seikkailujen välillä.

Alunperin Minecraft: Story Mode käynnistyi viime lokakuussa. Aina neljänteen episodiinsa asti se on ollut yksi Telltalen ripeimmin jatkuneista episodipohjaisista peleistä. Kyseiset jaksot pelistä Telltale ehti julkaista ennen joulua.

Lähde: Telltale Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Hyvä juttuhan tämä on, varsinkin jos hinta season passissa ei muutu. En olisi ikinä uskont että noista neljästä jaksosta riitti meikäläiselle tunteita laidasta laitaan.