Tarkka-ammunnasta mielikuvitusurheiluun – tässä helmikuun Games with Gold -lahjapelit / Uutiset / pelaaja.fi

Tarkka-ammunnasta mielikuvitusurheiluun – tässä helmikuun Games with Gold -lahjapelit

28.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Tammikuu on pian lusittu, mikä tietysti tarkoittaa, että Xbox Liven kultajäsenten on aika valmistautua uusiin Games with Gold -peleihin. Helmikuussa kultajäsenten saataville ollaan tuomassa tällä kertaa kolme veloituksetta ladattavissa olevaa nimikettä.

Xbox 360:llä heti helmikuun alkaessa imuteltavaksi saadaan kovasti kehuja saanut pulmaseikkailu Brothers: A Tale of Two Sons. Pelin saatavuus kestää aina 16. päivään, jolloin tarjolle aina kuun loppuun asti ilmaantuu Sniper Elite V2.

Xbox Onella puolestaan koko helmikuun ajan ilmaiseksi itselleen voi ladata arcade-henkisen #IDARB-urheilupelin. Tuotos on siitä erikoinen, että se on saanut muotonsa Twitter-käyttäjiltä satunnaisesti pyydetyistä ideoista.

Tällä hetkellä Games with Goldilla itselleen voi netota sekä The Witcher 2:n, D4:n että myös Worms Battlegroundin.

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Plääh ei mitään mulle. Brothers tuli pelattua kun se oli ps+:ssa ja sniper elite tuli ostettua kympillä WiiU:lle.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jahas. Pitkän aikaa ollut tuo Sniper Elite V2 hankintalistalla mutta mistään ei oikein ole osunut hyvään hintaa GOTY-versiota. Pitänee nyt sitten varmaan pelailla ainakin tämä pääpeli läpi kun kerran sattuu sen tuota kautta saamaan.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Mites onnistuis noiden pelien lataaminen jos nyt ostaisin jäsenyyden ja vasta "loppuvuodesta" OneBoksin? Pystyykö liittymisen ja pelien latauksen tekeen internetissä? Nimittäin olen ottanut uuden linjan 20:nen Playstation vuoden jälkeen. Tulen hommaamaan jokaisen nykykonsolin. Ensimmäisenä uusi 3DS ja siitä makoisa Majoras Mask -versio.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Mites onnistuis noiden pelien lataaminen jos nyt ostaisin jäsenyyden ja vasta "loppuvuodesta" OneBoksin? Pystyykö liittymisen ja pelien latauksen tekeen internetissä?

Kokonaisvaltaista omakohtaista kokemusta ei ole mutta netin mukaan pitäisi onnistua. Itse olen kyllä siihen pisteeseen tehnytkin että laittanut mielenkiintoiset pelit latauslistalle vaikken Onea omistakaan. Liven siis omistan X360:n kautta. Laitoin noita jemmaan jo ennen kuin One oli julkaistu Suomessa ja silloinhan se oli vähän kikkailtava että ne sinne sai. Nykyisin menee suoraan kirjautumalla sivustolle ja ostamalla (ilmaisen) pelin.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt
Lainaus käyttäjältä zappah

Lainaus käyttäjältä onnistunytMites onnistuis noiden pelien lataaminen jos nyt ostaisin jäsenyyden ja vasta "loppuvuodesta" OneBoksin? Pystyykö liittymisen ja pelien latauksen tekeen internetissä?Kokonaisvaltaista omakohtaista kokemusta ei ole mutta netin mukaan pitäisi onnistua. Itse olen kyllä siihen pisteeseen tehnytkin että laittanut mielenkiintoiset pelit latauslistalle vaikken Onea omistakaan. Liven siis omistan X360:n kautta. Laitoin noita jemmaan jo ennen kuin One oli julkaistu Suomessa ja silloinhan se oli vähän kikkailtava että ne sinne sai. Nykyisin menee suoraan kirjautumalla sivustolle ja ostamalla (ilmaisen) pelin.

Jes jes, katsotaan.

Nostoja