Tarkka-ampujat taas asemiin ja natsikivekset kiikariin –Sniper Elite 5 paljastui uudemmalle ja vanhemmalle sukupolvelle / Uutiset / pelaaja.fi

Tarkka-ampujat taas asemiin ja natsikivekset kiikariin –Sniper Elite 5 paljastui uudemmalle ja vanhemmalle sukupolvelle

11.12.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8
Sniper Elite 5, Sniper Elite, Rebellion, räiskintä, tarkka-ammunta,

Toisessa maailmansodassa rynnäköidään tarkkuuskivääri kourassa taas ensi vuonna, sillä brittikehittäjä Rebellionin Sniper Elite -sarjan on aika jatkua. Paljastuksensa on viimeisimpänä kokenut tietenkin Sniper Elite 5, joka on tällä kertaa tekeillä pc:n ja vanhemman sukupolven konsoleiden ohella PlayStation 5:lle ja Xbox Seriesille.

Uusin sarjan osa vie nyt vuoden 1944 Ranskaan, jossa tarkoituksena olisi pysäyttää natsien salainen Kraken-operaatio. Tämän luvataan tapahtuvan Sniper Eliten tähän asti suurimmissa ja immersiivimmissä kentissä, jotka on tehty mukailemaan myös oikeaa maailmaa fotogrammetrian avuin.

Räiskimään on mahdollista yhteistyönä kaverin kanssa, mutta yhtälailla muiden pelaajien kampanjoita voi lähteä myös valloittamaan vihollisena. Käytössä olevien aseiden muokkausta luvataan sitäkin niin kuin myös parannuksia sarjan kuuluisaan tappokameraan, jolta edes kivekset eivät ole olleet turvassa. Kilpailullinen 16 pelaajan moninpeli on sekin myös yhä pelaamisvaihtoehto.

Tarkempaa julkaisuajankohtaa Sniper Elite 5:lle ei ole toistaiseksi annettu.

Lähde: Rebellion

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Tämä on itselleni käsittämätön pelisarja, jonka uusia osia ilmestyy kuin sieniä sateella. Lainasin viikko sitten kirjastosta Sniper Elite 3:n Switchille ja se vartti, jonka pelin parissa kulutin, oli aivan tuota samaa mitä tämä traileri esittelee. Tönkköä ja tylsää junnaamista, jonka kaikki temput näki jo vartissa.

Nähtävästi näilläkin on faninsa.

Käyttäjän Antn kuva
Antn

Kuulostat niiltä jotka pelaa tuota helpoimmalla vaikeustasolla niin tottakai se on tylsää.Laita peli vaikeimmalle niin on temppuja. Koitappa vaikka läpäistä nelonen authentic plussalla,veikkaan että et onnistu,itseltä se onneksi onnistuu.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

No eli vahvistaa vaan ennestään Teräskäsineen kommenttia että ihan kikkare sarja jos joku vaikeustasojen kanssa puljaaminen vaadittua että saa mitään irti. Onneksi olkoon että pääset AUTHENTIC PLUSSALLA pelin läpi haha nolo.

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Itse olen ainakin iloinen että saa jatkoa, itse olen pelannut ykköstä lukuun ottamatta kaikki osat ja ghost warriorit, mukava koittaa kuinka kaukaa saa ammuttua ja kuinka pitkään pysyy piilossa ennen kuin huomataan. Kiveksiä en tosin ammu kuin vahingossa ja sen tietynkin henkilön kiveksiin on puolet vaikeampi osua.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Nelosen pelannut ja oli kyllä todella kovaa menoa, Välillä joutui kovaan ristituleen, mikä kelpasi myös, mutta parhaimmillaan peli oli toki kaukolaukauksissa ja muussa rauhallisessa kyttäämisessä. Pelasin toisiksi vaikeimmalla asteella. Monissa peleissä vaikeusaste sopivalla tasolla tuo vasta pelin kunnolla esiin, kun ei pärjää pelkästään hakkaamalla nappeja ja juoksemalla läpi.

Odotan kyllä uutta!

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Kuinkahan monta kertaa hitlerkin on tässä sarjassa jo niputettu.. vai pitäskö sanoa, että sniputettu. Ehe ehe..

Käyttäjän Antn kuva
Antn

"No eli vahvistaa vaan ennestään Teräskäsineen kommenttia että ihan kikkare sarja jos joku vaikeustasojen kanssa puljaaminen vaadittua että saa mitään irti. Onneksi olkoon että pääset AUTHENTIC PLUSSALLA pelin läpi haha nolo."

Pikemminkin sitä että pelistä on moneksi ja voi antaa eri tasoisille pelaajille paljon.

Käyttäjän Antn kuva
Antn
Lainaus kribmeister

No eli vahvistaa vaan ennestään Teräskäsineen kommenttia että ihan kikkare sarja jos joku vaikeustasojen kanssa puljaaminen vaadittua että saa mitään irti. Onneksi olkoon että pääset AUTHENTIC PLUSSALLA pelin läpi haha nolo.

Nostoja