Taru sormusten herrasta ja Warhammer 40K sujahtavat Magic: The Gathering -pakkaan

Wizards of the Coastin korttipeli Magic: The Gathering saa uusia lisäyksiä universuminsa ulkopuolelta.

26.2.2021 09:01

Wizards of the Coastin korttipeli Magic: The Gathering saa uusia lisäyksiä tutuista universumeista.

Kustantaja Hasbro julkisti Universes Beyond -laajennuksen, joka tuo mukanaan uuden korttivalikoiman Magic: The Gatheringiin. Suosittu korttipeli laajentaa jo entuudestaan moniulotteista universumiaan J. R. R Tolkienin ja Games Workshopin teoksilla. Taru sormusten herrasta– sekä Warhammer 40K -kortit tulevat osaksi valikoimaa vuoden 2022 paikkeilla.

Universes Beyond toimii Magic: The Gatheringin tuotemerkkinä, joka liittyy jo olemassa olevan tuotevalikoiman rinnalle. 

Universes Beyond syntyi yksinkertaisen ajatuksen ansiosta. Jos voimme laajentaa tarinaamme pelijärjestelmän ulkopuolelle esimerkiksi sarjakuviin, romaaneihin ja muihin peleihin, voimme varmasti laajentaa pelijärjestelmää siten, että pelaajat voivat tutkia maailmoja Magicin maailmojen ulkopuolella, Wizards of the Coast kirjoittaa blogissaan.

Kehittäjä täsmentää myös, että tuleva Dungeons & Dragons -teemainen Adventures in the Forgotten Realms -setti ei kuulu Universes Beyond -laajennukseen. Universes Beyond -tuotemerkki varataan toistaiseksi yksistään Wizardin rakentamien maailmojen ulkopuolisille seikkailuille. Forgotten Realms ei täten ole ainakaan vielä osa virallista Magicin kaanonia. 

– Toivomme myös, että Universes Beyond tuo rakastamamme pelin useammalle ihmisille, jotka eivät ehkä muuten olisi löytäneet meitä. Toivomme, että näiden maailmojen ja hahmojen fanit löytävät pelimme laajennuksen kautta – ja toivomme, että he jäävät hetkeksi ja tulevat osaksi upeaa yhteisöämme, kehittäjä toteaa. 

Uuden korttisarjan on toistaiseksi kerrottu saapuvan vain Magic: The Gatheringin fyysiseen painokseen. Digitaalisen The Gathering Arenan mahdollisia lisäyksiä ei ole vielä mainittu. 

Lähde: Wizards of the Coast

Lisää luettavaa