Tarvitaanko tässä enää Diabloa? Path of Exile 2 ja Path of Exile Mobile paljastuivat / Uutiset / pelaaja.fi

Tarvitaanko tässä enää Diabloa? Path of Exile 2 ja Path of Exile Mobile paljastuivat

16.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Path of Exile 2, Path of Exile, Path of Exile Mobile, Grinding Gear Games

Uusiseelantilaiskehittäjä Grinding Gear Games on tehnyt joukon isoja paljastuksia koskien sen ilmaiseksi pelattavaa Path of Exile -toimintaroolipeliä. Varmistuksen ovar saaneet nimittäin sekä Path of Exile 2 että Path of Exile Mobile.

Julkistuksista Path of Exile 2 ei ole suoranaisesti oma erillinen pelinsä, vaan alkuperäisen Path of Exile -kampanjan rinnalle esiteltävä uusi seitsemästä näytöksestä koostuva toinen kampanja. Se hyötyy siis kaikista Path of Exileen tähän asti tuoduista päivityksistä ja esittelee mukaan vielä niin uusitun kykyjärjestelmän, uusia Ascendancy-luokkia, pelimoottoriparannuksia, lisää varusteita sekä viilauksia kykypuuhun ja muihin ydinjärjestelmiin.

Path of Exile 2:n kerrotaan sitoutuvan alkuperäiseen Path of Exile -kokemukseen myös siinä, että molemmat kampanjat johtavat samaan loppupeliin.

Minkäänlaista julkaisuajankohtaa Path of Exile 2:lle ei ole uskallettu vielä antaa. Aikaisintaan beta-testiin sitä voidaan odottaa vuoden 2020 lopulla. Sitä ennen Path of Exile jatkaakin laajennusta tavanomaisemmilla lisäreillä ja päivityksillä. Joulukuussa luvassa onkin heti uutta Conquerors of the Atlas- ja Metamorph-pelattavaa, Conquerors of the Atlas hämmentää loppupeliä entisestään muun muassa uusilla pomoilla, uusitulla rakenteella ja tietysti lisävarusteilla. Tuoreella Metamorph-liigalla peliin esitellään vuorostaan uusi alkemistihahmo, jonka avulla luomaan päästään omia pomotaisteluja eri alueiden vihollisista kerättyjen näytteiden avulla.

Trailerit kaikista näistä löytyvät ohesta. Path of Exile 2:sta tarjolla on itse asissa myös runsaasti pelattavaa.

Ja sitten on tietysti vielä Path of Exile Mobile. Kyseessä on Grinding Gearin kokeilullinen hanke sovittaa studion toimintaroolipeli mobiililaitteille ilman minkäänlaisia kompromisseja. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että kehittäjät ovat halunneet vältellä kaikkia "paskamaisia" trendejä, joita mobiilipeleissä on saatettu nähdä. Siitäkin on tarjolla videoesittely ohessa.

Lähde: Path of Exile (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

ensimmäistä pelasin tässä lähiaikoina jonkun puolet läpi ja sitten iski kyllästyminen. saas nähä miten käy tän kanssa jos jaksaa kokeilla.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Ensimmäistä tuli kokeiltua mutta tuo maailma ei sitten yhtään kiinostanu

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Ei tuo ensimmäinen ainakaan kahdelle ekalle Diablolle vetänyt ollenkaan vertoja.