Tasapainotuksia, uutta mekaniikkaa ja tietenkin lisähahmoja – Street Fighter V:n viimeinen kausi lähestyy / Uutiset / pelaaja.fi

Tasapainotuksia, uutta mekaniikkaa ja tietenkin lisähahmoja – Street Fighter V:n viimeinen kausi lähestyy

12.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Street Fighter, Street Fighter V, V-Shift, taistelu, Eleven Dan, Capcom

Street Fighter V:n viides ja näillä näkymin viimeinen sisältökausi on valmiina käynnistymään 22. helmikuuta. Kauden avaa sen ensimmäinen varsinainen uutuushahmo Dan yhdessä uuden harjoituskentän, tasapainopäivityksen, V-Shift-lisämekaniikan ja Eleven-erikoistaistelijan kanssa.

Tasapainotukset ja uusi V-Shift ovat tietysti ilmaisia lisäyksiä peliin. Odotettavissa on viilauksia pelin kaikille hahmoille, kun taas V-Shift lisää soppaan vielä tuoreen keinon puolustaa itseään. Yhden pätkä V-Gauge-mittarista syövä kyky on aktivoitavissa lähes missä vaiheessa ottelua tahansa ja tekee hahmosta pikaiseksi hetkeksi täysin turvatun hyökkäyksiä ja heittoja vastaan. Hyvin ajoitettuna se lisää otteluun vielä hidastusefektin vastustajan tarkempaa rankaisua varten.

Mitä tulee uusiin hahmoihin, saa Street Fighter V Danin jälkeen vielä neljä muuta perustaistelijaa, joista julkistuksen ovat tähän mennessä saaneet niin Rose, Oro ja Akira. Eleven on sen sijaan pelin tuoreimman hahmopassin mukana saatava ylimääräinen bonustaistelija, jolla ei ole omia liikkeitä, sillä se muuttuu aina valitessa satunnaisesti jonkin muun hahmon muotoon.

Ohessa väläykset niin Danin kuin Rosen erikoistaidoista sekä pikainen kiusoittelu Eleven-hahmon käytöstä. Paljastukset olivat kaikki osaa Capcomin isompaa Winter Update -videota, joka sekin lyötyy ohesta.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja