Tässä 25 minuutin edestä uutta Animal Crossingia! Muokkaa maastoa, auta haaksirikkoisia ja lähde mysteerimatkoille / Uutiset / pelaaja.fi

Tässä 25 minuutin edestä uutta Animal Crossingia! Muokkaa maastoa, auta haaksirikkoisia ja lähde mysteerimatkoille

20.02.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7
animal crossing, New Horizons, Animal Crossing: New Horizons, Nintendo, Switch

Nintendo on tarjonnut uuden mittavan katsauksen maaliskuun lopulla siintävään Animal Crossing: New Horizonsiin. Pelille omistetussa Direct-lähetyksessä syvennytään noin 25 minuutin aikana varsinkin New Horizonsin perusteisiin ja julkaisun jälkeiseen tukeen.

Perusteista esittelyn saavat niin pelin yleisrakenne, esineiden rakentelu, muilla saarilla vierailu sekä mahdollisuus muokata oman asuinalueen maastoa ja rakennelmia. Ilmaisilla päivityksillä peliä tuetaan vuorostaan lisätapahtumilla, kuten heti pelin julkaisussa saapuvalla pupupäivällä.

New Horizons saa vielä myös oman tukensa Switchin omalle mobiililaitesovellukselle. Sitä kautta peli tukee ääni-chattia ja tarjoaa mahdollisuuden siirtää Custom Design -luomuksiaan Animal Crossing: New Leafista ja Happy Home Designerista uutuuspeliin.

Videon lopussa Nintendo huomioi vielä, että vaikka Animal Crossing: New Horizons ei tue perinteisiä pilvitallennuksia, on Nintendon tarkoituksena tarjota vielä palvelua, joka mahdollistaa tallennuksen palautuksen palvelimelta kertaalleen esimerkiksi konsolin katoamisen tapahtuessa. Tämä esitellään kuitenkin vasta jossain vaiheessa julkaisun jälkeen ja vain Nintendo Switch Online -käyttäjille.

Animal Crossing: New Horizon sjulkaistaan Switchille 20. maaliskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Vähän asiaan liittymätön komentti. Mutta heikko on alku ollut Nintendo S tänä vuonna. Animal Crossing on ainut isompi julkaisu. Luulen, ettei sekään kauheasti nappaa kuin osaa pelaajista. Muuten julkaisut ovat kierrätystä aikaisemmilta Nintendoilta. Julkaisuikkunassa ei myöskään oikeastaan mitään luvattua. Samalla lähestyy next gen Microsofilta ja Sonyltä. Viime vuosi oli Nintendolle menestyksiä toisensa perään, tämä vuosi voi olla pannukakku.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Ahh näyttää upealta. Eiköhän tähänkin useampi sata tuntia uppoa.

Lainaus Paladin777

Luulen, ettei sekään kauheasti nappaa kuin osaa pelaajista.

Animal Crossing New Leafia myytiin vajaat 12milj kappaletta, vähemmän suositulla alustalla.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777
Lainaus Megaman

Ahh näyttää upealta. Eiköhän tähänkin useampi sata tuntia uppoa.

[quote="Paladin777"]Luulen, ettei sekään kauheasti nappaa kuin osaa pelaajista.[/quote]

Animal Crossing New Leafia myytiin vajaat 12milj kappaletta, vähemmän suositulla alustalla.

Menee nyt hiusten halkomiseksi. En mielestäni viestissäni vähätellyt Animal Crossinging suosiota. Tiedän varsin hyvin, miten tärkeä se on Nintendolle. Totesin, ettei varmasti kiinnosta kuin osaa pelaajista. Nintendo S myynnyt on varmaan 80m luokkaa, jos oletetaan että peli myy 4-5 miljoonaa ekana vuonna, niin puhutan siltikin 5 % Switch omistajista. Varmaan tämä 5 % menee hyvin osaana omistajista?

Pointtina postauksessa oli, että viime vuosi oli hyvä Nintendolle. Saatiin paljon eri genren pelejä esim. Zelda, Mario, Luigi's Mansion, Fire Emblem, Astral Chain + paljon erilaisia portteja. Tossa on parempi valikoima yleisesti kaikille.

Nyt viimeisestä Nintendo Directistä on 5 kk ja uusin Directi esittelee Animal Crossingia. Osa faneista on varmasti onnesta soikeana, mutta varmaan suurempi joukko on pettyneitä. Enkä tälläkään komentilla väitä, että Animal Crossing olisi huono, eikä myisi hyvin. Mutta suhteellisen tylsältä näyttää Swichin tuleva vuosi toistaiseksi.

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei

Animal crossing varmaan tulee penskoille hankittua, ei noista itselle iloa ennen ole ollut kovin moneksi tunniksi. Mutta vallalla olevaan keskusteluun liittyen, olen pitkään miettinyt miten Nintendolla ei osata oikein uusia pelisarjoja tehdä. Jos onkin tehnyt, niin on mennyt itsellä ihan ohi kuin aina puhutaan vain iänikuisista zeldoista ja marioista. Olisi hauska nähdä kykeneekö Nintendo muuhunkin kuin vuosi kymmeniä vanhojen hahmojen lypsämiseen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Minulle taas riittäisi jo pelkästään vanhojen Marioiden, Zeldojen, Metroidien ja vaikkapa Donkey Kong Returnsis porttaukset mutta kun eipä kuulu ei. Samaan aikaan silti jostain syystä osa pelaajista kertoo miten siellä on muka paljon porttauksia.

Enemmän sitä ongelmaa on minusta multiplattarien porttauksissa: ne on tähän mennessä olleet vuosia vanhoja ja saatavilla siis jo pitkään useille alustoille. Suurimman osan pelaajista siis todellakin kuvittelisi nuo jo ajat sitten pelanneen jos ovat kiinnostaneet. Nintendon pelit on kuitenkin taas olleet vain yhdellä alustalla, joten porttaukselle olisi todellakin tarvetta jo isomman yleisön vuoksi (siis ainakin Wii U:n pelien suhteen).

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Harvinaisen samoilla linjoilla Zappahin kanssa. Multtiplattarien porttaus tympii todella. Varsinkin kun hinnoittelu on mitä on, vaikka ei se hinnoittelu hommaa varmaan pelastaisi kuin muutamien poikkeuksien osalta. Suurin osa noista on pelattu läpi jo PC tai vähintään Boxilla. Switch ei ole tehoiltaan
kilpailukykyinen noihin missään suhteessa.

Vanhoihin peleihin liittyen. Esim. Metroid Prime trilogiaa on moni toivonut ja pitkään. Sitten on tietenkin Zeldat, monta loistavaa Mario peliä jne. Lisäksi voitaisiin tuoda pelei 3DS:ltä. Noh nyt saadaan kaikkea muuta, eikä oikein mitään.

Käyttäjän EchoFrills kuva
EchoFrills

Switch on peleiltään juurikin kilpailukykyisin: pelit pelattavissa matkoilla ja tehokkainen kannettava pelilaite mitä markkinoilla on. Nipa kun näin jatkaa niin hyvä tulee.