Tässä on Brigitte Lindholm, Overwatchin seuraava uusi sankarihahmo / Uutiset / pelaaja.fi

Tässä on Brigitte Lindholm, Overwatchin seuraava uusi sankarihahmo

28.02.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Brigitte Lindholm on seuraava Overwatchin verkko-otteluihin liittyvä sankarihahmo. Nuori ruotsalaisnainen on pelin alkuperäishahmojen joukkoon lukeutuvan Torbjörnin nuorin tytär, joka saapuu tarjoamaan uusia keinoja tukea tiimikavereitaan.

Tuliaseiden sijaan Brigitte käyttää hyödykseen nuijaa, jolla tämä voi tarpeen vaatiessa iskeä kauammaksikin tämän Whip Shot -kyvyllä. Muita hänen tärkeimpiä työkaluja ovat tätä suojaava ja vihollisia tainnuttava kilpi sekä Repair Pack, jonka heittämällä omia puolulaisiaan voi tukea parannuksin ja suojakilvin.

Brigitten Ultimate-kyky on Rally, joka nopeuttaa tämän liikkumista ja antaa automaattisesti tätä lähellä oleville tiimiläisille ylimääräistä suojaa vahingolle. Tämän lähellä kannattaa muutenkin pysytellä, sillä Brigitten passiivinen kyky parantaa hänen lähellä olevia liittolaisia aina, kun tämä tekee vahinkoa.

Innokkaimmat voivat testata Brigittea ennakkoon Overwatchin testipalvelimilla. Tarkemmin tulevan hahmon toimintaan ja historiaan voi syventyä oheisilla videoilla ja Overwatchin kotisivuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Harmi, toivoin Ollia.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kai sitä on pakko käydä testaamassa. Hyvä, että myös niille jotka ei tykkää siitä miltä Reinhardt näyttää tarjotaan tätä pelityyliä varten hahmo. Tulee ihan vanhat Wow-ajat mieleen, kun pelasi PvP:tä voittamattomalla Holy Paladinilla, ainakin niinkun 1vs1 kun mana regen oli parempi kun vastustajan dps.

Nostoja