Clementine palaa! Tässä on The Walking Deadin kakkoskausi

The Walking Deadin kakkoskausi sisältää melkein uuden päähenkilön. Clementine näyttää nyt itse, miten zombeilta selviydytään.

29.10.2013 20:33

Telltale Games on ollut viimein valmis jakamaan ensimmäisiä yksityiskohtia The Walking Dead -pelinsä toisesta kaudesta. Selville nyt onkin tullut, että suosikkihahmo Clementine tekee uusien episodien myötä paluun ja on tällä kertaa jopa pelattavissa.

Kuten ensimmäinenkin The Walking Dead -kausi, koostuu uusi kokonaisuus viidestä erillään julkaistavasti episodista. Ensimmäisen osan on määrä tupsahtaa jakoon vielä tänä vuonna Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle, Vitalle, Windowsille, OS X:lle ja iOS:lle. Tarinaa se jatkaa aikalailla siitä, mihin ensimmäinen kausi jäi.

Ainakin Yhdysvaltoihin Telltale on nyt myös vahvistanut tuovansa The Walking Dead Game of the Year Editionin PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle ja pc:lle. Ensimmäisen kauden ohella se pitää sisällään lisäepisodi 400 Daysin ja maksaa 30 dollaria.

Kaikkiaan The Walking Dead -episodeja on myyty tähän päivään mennessä viihdesivusto IGN:n saamien tietojen mukaan 21 miljoonaa kappaletta.

Lähde: IGN, PlayStation Blog

Lisää luettavaa