Tässä ovat alkukesän PS Plus -pelit – nappaa myös kokeilukoodi! / Uutiset / pelaaja.fi

Tässä ovat alkukesän PS Plus -pelit – nappaa myös kokeilukoodi!

29.05.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Sony on saanut vahvistettua, mitä pelejä PlayStation Plus -tilaajille tullaan tarjoamaan veloituksetta kesäkuussa.

Kesäkuun 4. päivä alkaen PlayStation 3:lla pelattavaksi tupsahtavat niin NBA 2K14 kuin myös Lone Survivor, joista jälkimmäinen saadaan myös Vitalle Cross-Buy-toiminnon ansiosta. Muita Vitalle saatavia pelejä ovat Surge Deluxe ja Dragon's Crown.

PlayStation 4:llä Plus-tarjonnan tulokkaisiin lukeutuvat tällä kertaa vuorostaan niin Trine 2: The Complete Story kuin myös Pixeljunk Shooter Ultimate.

Valikoimista poistuvat kesäkuussa ainakin Payday 2Brothers: A Tale of Two SonsMuramasa Rebirth, Everybody's Golf ja Stick it to the Man.

Kesän alkaessa PlayStation Plus on kokemassa pikku hiljaa myös muutamia muutoksia toimintansa suhteen. Palvelun täyttäessä neljä vuotta on Sony aikeissa tarjota jokaisella alustalla joka kuukausi aina ainakin kaksi ilmaista peliä pelattavaksi, mistä kesäkuussa saadaankin siis jo viitteitä. Tämä kuitenkin tarkoittaa samalla, että PlayStation Plus -pelaajien saatavilla jo kuukausia olleista peleistä monet alkavat kadota Plus-tarjonnasta "tulevien viikkojen aikana".

Mikäli valikoimasta poistuvat pelit on jo ladannut itselleen osana Plus-jäsenyyttä, voi niiden peluuta toki jatkaa jatkossakin. Mikäli kuitenkin PlayStation Plus -jäseneksi on liittymässä vasta tulevaisuudessa, ei PlayStation Plus -pelien valikoimissa pitkään olleita pelejä voi enää latailla ja pelailla ilmaiseksi niiden poistuessa valikoimista.

Lähde: PlayStation Blog


Pelaajalehti.com tarjoaa yhteistyössä Suomen PlayStationin kanssa mahdollisuuden testata PlayStation Plus -palvelua veloituksetta 14 päivän ajan. Koodi toimii vain täysin uusille pelaajille, joilla ei ole entuudestaan PS Plus -jäsenyyttä!

Koodia voi tiedustella osoitteesta psplus14(at)pelaajalehti.com tai klikkaamalla alla olevaa banneria. Koodin voi lunastaa seuraamalla sähköpostin mukana tulevia ohjeita.

Huomautus: Tämän koodin lunastamiseen tarvitaan luotto- tai pankkikortti. Käyttäjää ei veloiteta kokeilujakson aikana. Kokeilujakson lopussa tilaus muuttuu automaattisesti 30 päivän jäsenyydeksi (6,95€), jolloin käyttäjää veloitetaan. Mikäli et halua jatkaa palvelun tilausta kokeilujakson jälkeen, käy perumassa tilaus ennen kokeilujakson päättymistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ihan hyvät.Tosin Trinen harmi kyllä jo omistan.
Se on muuten jo melkein iso peli, jota olette toivoneet. ;)

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Trine 2 alkaa olla joka alustalla moneen kertaan nähty juttu, mutta PS4 yhdistää PC:n stereo-3D:n ja Wii U:n kosketuskontrollit, niin pitää kyllä myöntää että taitaa olla paras versio pelistä.

Käyttäjän GamingPummi_98 kuva
GamingPummi_98

Ensimmäinen hyvä/isohko PS4 peli, ja satun omistamaan kyseisen pelin :(

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Pitkään harkitsin trinea alesta, onnex en ostanu :) ny pääsee testaan.

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

no nyt alko PS4:lle tulee vähän jo isompaa peliä.

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Onneksi en ehtinyt Dragon's Crownia ostamaan, odotin hintojen putoamista mutta nythän sen saakin korjattua talteen :) Muramasa Blade oli hyvää viihdettä ja odotan tältä samanlaista. Pelihahmoissa tosin olisi hieman viilaamista. NBA on varmaankin ihan hauska kokeilla kavereiden kanssa. Ellei peli ole aivan liian monimutkainen. Nimim: En osaa pelata NHL-pelejä.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Lordo

no nyt alko PS4:lle tulee vähän jo isompaa peliä.

isompaa peliä=Indie-peli 16€...

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

En kyllä laskis trineä isoks peliks mutta mielenkiinnosta kokeilen silti.:) Lone survivor kiinnostaa eniten tosin.

Nostoja