Tässä ovat alkukesän PS Plus -pelit – nappaa myös kokeilukoodi!

Sony on vahvistanut kesäkuun PlayStation Plus -pelitarjonnan ja kertonut samalla, miten pelien jakaminen muuttuu tulevaisuudessa.

29.5.2014 15:56

Sony on saanut vahvistettua, mitä pelejä PlayStation Plus -tilaajille tullaan tarjoamaan veloituksetta kesäkuussa.

Kesäkuun 4. päivä alkaen PlayStation 3:lla pelattavaksi tupsahtavat niin NBA 2K14 kuin myös Lone Survivor, joista jälkimmäinen saadaan myös Vitalle Cross-Buy-toiminnon ansiosta. Muita Vitalle saatavia pelejä ovat Surge Deluxe ja Dragon’s Crown.

PlayStation 4:llä Plus-tarjonnan tulokkaisiin lukeutuvat tällä kertaa vuorostaan niin Trine 2: The Complete Story kuin myös Pixeljunk Shooter Ultimate.

Valikoimista poistuvat kesäkuussa ainakin Payday 2Brothers: A Tale of Two SonsMuramasa Rebirth, Everybody’s Golf ja Stick it to the Man.

Kesän alkaessa PlayStation Plus on kokemassa pikku hiljaa myös muutamia muutoksia toimintansa suhteen. Palvelun täyttäessä neljä vuotta on Sony aikeissa tarjota jokaisella alustalla joka kuukausi aina ainakin kaksi ilmaista peliä pelattavaksi, mistä kesäkuussa saadaankin siis jo viitteitä. Tämä kuitenkin tarkoittaa samalla, että PlayStation Plus -pelaajien saatavilla jo kuukausia olleista peleistä monet alkavat kadota Plus-tarjonnasta ”tulevien viikkojen aikana”.

Mikäli valikoimasta poistuvat pelit on jo ladannut itselleen osana Plus-jäsenyyttä, voi niiden peluuta toki jatkaa jatkossakin. Mikäli kuitenkin PlayStation Plus -jäseneksi on liittymässä vasta tulevaisuudessa, ei PlayStation Plus -pelien valikoimissa pitkään olleita pelejä voi enää latailla ja pelailla ilmaiseksi niiden poistuessa valikoimista.

Lähde: PlayStation Blog


Pelaajalehti.com tarjoaa yhteistyössä Suomen PlayStationin kanssa mahdollisuuden testata PlayStation Plus -palvelua veloituksetta 14 päivän ajan. Koodi toimii vain täysin uusille pelaajille, joilla ei ole entuudestaan PS Plus -jäsenyyttä!

Koodia voi tiedustella osoitteesta psplus14(at)pelaajalehti.com tai klikkaamalla alla olevaa banneria. Koodin voi lunastaa seuraamalla sähköpostin mukana tulevia ohjeita.

Huomautus: Tämän koodin lunastamiseen tarvitaan luotto- tai pankkikortti. Käyttäjää ei veloiteta kokeilujakson aikana. Kokeilujakson lopussa tilaus muuttuu automaattisesti 30 päivän jäsenyydeksi (6,95€), jolloin käyttäjää veloitetaan. Mikäli et halua jatkaa palvelun tilausta kokeilujakson jälkeen, käy perumassa tilaus ennen kokeilujakson päättymistä.

Lisää luettavaa