Tässä ovat elokuun PlayStation Plus -pelit – nappaa myös kokeilukoodi! / Uutiset / pelaaja.fi

Tässä ovat elokuun PlayStation Plus -pelit – nappaa myös kokeilukoodi!

30.07.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
25

PlayStation Plus -tilaajat huomio! Elokuu alkaa olla käsillä ja sehän luonnollisesti tarkoittaa, että uusien Plus-pelien alkaa olla aika astua estradille.

Elokuun osalta uutta ladattavaa plussalaiset saavat tällä kertaa uuden kuun 6. päivä. Tuolloin Plus-tarjonta näyttää kullakin Sonyn alustalla seuraavalta:

 • PS4
  Road Not Taken
  • Fez
 • PS3
  Crysis 3
  •Proteus
 • Vita
  Metrico
  •Lego Harry Potter 5-7 Years

 

Pois palvelusta lähtevät sekä TowerFall Ascension, Strider, Dead Space 3, Vessel, Lego Batman 2: DC Superheroes ja Doki Doki Universe.

Lähde: PlayStation Blog


Pelaajalehti.com tarjoaa yhteistyössä Suomen PlayStationin kanssa mahdollisuuden testata PlayStation Plus -palvelua veloituksetta 14 päivän ajan. Koodi toimii vain täysin uusille pelaajille, joilla ei ole entuudestaan PS Plus -jäsenyyttä!

Koodia voi tiedustella osoitteesta psplus14(at)pelaajalehti.com tai klikkaamalla alla olevaa banneria. Koodin voi lunastaa seuraamalla sähköpostin mukana tulevia ohjeita.

Huomautus: Tämän koodin lunastamiseen tarvitaan luotto- tai pankkikortti. Käyttäjää ei veloiteta kokeilujakson aikana. Kokeilujakson lopussa tilaus muuttuu automaattisesti 30 päivän jäsenyydeksi (6,95€), jolloin käyttäjää veloitetaan. Mikäli et halua jatkaa palvelun tilausta kokeilujakson jälkeen, käy perumassa tilaus ennen kokeilujakson päättymistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän DittoDude kuva
DittoDude

Ja taas pelkkää roskaa. Taitaa kohta olla vuosi kun viimeksi jotain hyvää tullut. -.-

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Proteus ja Crysis tulee ladattua ainaskin. Fez on jo entuudestaan. Mahtvaia pelejä kaikki kolme.

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Kaipa tuo Proteus ladattua tulee, vaikka vähän hämärältä tapaukselta vaikuttaakin. Crysis jo löytyy pc:ltä, niin ei tuota toista kertaa jaksa latailla.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä kurrinen123

[b]Proteus[/b] ja Crysis tulee ladattua ainaskin. Fez on jo entuudestaan. Mahtvaia pelejä kaikki kolme.

En Proteusta sanoisi peliksi. Tullut tuota pari kertaa pc:llä "pelailtua" ja mitään en siitä saanut irti parin minuutin jälkeen.

Käyttäjän rap kuva
rap

Taas surkea tarjonta... Crysis 3 ainoa minkä vois ladata. En ymmärrä, miten joku jaksaa pelata esim. tuollasta metricoa... Sama Minecraftin kanssa, ollu jo monta viikkoa ps3 ostetuin peli, en pelaisi sellasta pikselimössöä vaikka saisin pelin ilmaseks...

Lokakuuta ja Driveclubia odotellessa...

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1
Lainaus käyttäjältä DittoDude

Ja taas pelkkää roskaa. Taitaa kohta olla vuosi kun viimeksi jotain hyvää tullut. -.-

Onko Crysin 3 roskaa? Tai Bioshock Infinite, Borderlands 2 tai Tomb Raider roskaa? Eivät. Vai mitä sitten odotit?

Lainaus käyttäjältä rap

En ymmärrä, miten joku jaksaa pelata esim. tuollasta metricoa... Sama Minecraftin kanssa, ollu jo monta viikkoa ps3 ostetuin peli, en pelaisi sellasta pikselimössöä vaikka saisin pelin ilmaseks...

Ja jos kutsuu kaikkia indie pelejä pelaamatta paskaksi niin sitten on kyllä aikamoinen asenne vamma.
Älä anna ennakkoluulojen voittaa. Kannattaa ainakin edes kokeilla. Ei siinä mitään menetä. :)
Plussan idea ainakin itselle on myös lisäksi se, että pääsee juurikin testaamaan ja pelaamaan pelejä joita ei normaalisti tulisi ostettua.
Tosin eihän kaikki voi kaikkia miellyttää, mutta jos ei mikään miellytä niin sitten olen sanaton.

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix
Lainaus käyttäjältä Markka1

Onko Crysis 3 roskaa?

Tarviiks tähän vastata?

Käyttäjän DittoDude kuva
DittoDude
Lainaus käyttäjältä Markka1

Onko Crysin 3 roskaa? Tai Bioshock Infinite, Borderlands 2 tai Tomb Raider roskaa? Eivät. Vai mitä sitten odotit?

Kaikki mainitut on roskaa. Tomb Raider oisi ollut hyvä jos oisivat antaneet PS4 version. PS4:lle tullu pelkkää indie roskaa vaikka muuta luvattu ja PS3:lle vuosia vanhoja pelejä jotka löytyy suurimmalta osalta hyllystä.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Markka1

Onko Crysin 3 roskaa?

Crysis 2 on ollut varmaan vuoden päivät kesken ihan sen takia että sen geneerisemmäksi putkiammuskeluksi ei peli mene. En edes uskalla kokeilla minkälainen kolmas osa on jos jo toinen osa oli noin kauhea downgrade ensimmäisestä niin pelillisesti kuin graafisesti.
Muut mainitsemasi pelit on tosiaan hyviä - mutta kun on jo perhana pelattu tietokoneella nekin!

Metrico tulee ladattua kun Vita eksklusiivi, mutta pitää kyllä se itsekin nyt myöntää että on tuo tarjonta koko aika laskusuunnassa. Saattaa olla muutama hyvä peli mukana, mutta ne ovat jo yleensä tietokoneella pelattu tai sitten muutaman euron arvoinen indie joka on myös jo pelattu. Proteus ei edes ole peli vaan kävelysimulaattori!

Niin ja tosiaan kaksi eri lego peliä vitalle peräkkäin. Voisivat tässä vaiheessa aivan loistavasti avata sen PSP:n kirjaston josta löytyy ikonisia pelejä kuten loco roco, patapon, half minute hero, parappa the rapper, echochrome, yms. jotka jotkut vitan omistajat voivat omistaa jo fyysisinä, mutta saisivat nyt paremmin pelattua vitallaan ja sonyn käsikonsoleille uudet henkilöt pääsisivät noita myös kokemaan. Olisi myös hieman kevyempi kuorma ylikalliille vitan muistikortille vita peleihin verrattuna.
Ovat myös tehneet niin vittumaisesti että jos pelistä on demo vaatii se PSP:n ja osa PSP peleistä ei ole edes saatavilla Vitalle.

Sonylla näyttäisi olevan jossain kohtaa virhe koska kauppa näyttää seuraavaa kuvaa oikeassa laidassa:
IMAGE(http://i.imgur.com/JmdlRpg.jpg)

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Valittajat suksikaa kuuseen! Playstation Plus on parasta mitä pelaajille on ikinä tapahtunut! Joka kuukausi tulee joku suuren budjetin peli ja mitä sitten jos oot pelannu sen, kun muitakin pelejä pukkaa. Palvelu on niin halpa, että melkein hävettää mitä kaikkea sillä saa.
Road Not Taken, Proteus ja Metrico ei sano mulle mitään. Lego Harry Potteria oon kokeillu jotain viisi minuuttia Nintendo DS:llä. Plääh. Crysis 3 muoveissa ja kakonenkin pelaamatta, joka tuli myös taannoin PS Plus palvelusta. Fez on näistä se mitä lähden/lähtisin ekana pelaileen.