Tässä ovat heinäkuun PlayStation Plus -pelit – nappaa myös kokeilukoodi! / Uutiset / pelaaja.fi

Tässä ovat heinäkuun PlayStation Plus -pelit – nappaa myös kokeilukoodi!

25.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10

Kesäkuuta on jäljellä enää vajaa viikko, joten nyt jos koskaan on hyvä katsastaa, mitä PlayStation Plus -jäsenet pelaavat heinäkuussa.

Sonyn julkaisema tuore lista paljastaa, että seuraavan kerran PlayStation Plussan pelitarjonta päivittyy 2. päivä heinäkuuta. Tuolloin PlayStation 3:lla plussalaiset voivat latailla itselleen 2D-loikinta Vesselin ja toimintapelipeli Dead Space 3:n. Vitalla vuorostaan tarjolle saadaan Lego Batman 2: DC Superheroes sekä psykologinen seikkailupeli Doki Doki Universe.

PlayStation 4:llä tarjolle saadaan sekä sivulta kuvattu toimintaseikkailu Strider että myös moninpelihubaa tarjoava TowerFall Ascension.

Lähtöään PlayStation Plus -tarjonnasta tekevät ensi kuussa niin Pixeljunk Shooter Ultimate, Trine 2: The Complete Story, NBA 2K14, Sly Cooper: Thieves in Time, Puppeteer, Lone Survivor, Dragon's Crown kuin myös Surge Deluxe.

Lähde: PlayStation Blog


Pelaajalehti.com tarjoaa yhteistyössä Suomen PlayStationin kanssa mahdollisuuden testata PlayStation Plus -palvelua veloituksetta 14 päivän ajan. Koodi toimii vain täysin uusille pelaajille, joilla ei ole entuudestaan PS Plus -jäsenyyttä!

Koodia voi tiedustella osoitteesta psplus14(at)pelaajalehti.com tai klikkaamalla alla olevaa banneria. Koodin voi lunastaa seuraamalla sähköpostin mukana tulevia ohjeita.

Huomautus: Tämän koodin lunastamiseen tarvitaan luotto- tai pankkikortti. Käyttäjää ei veloiteta kokeilujakson aikana. Kokeilujakson lopussa tilaus muuttuu automaattisesti 30 päivän jäsenyydeksi (6,95€), jolloin käyttäjää veloitetaan. Mikäli et halua jatkaa palvelun tilausta kokeilujakson jälkeen, käy perumassa tilaus ennen kokeilujakson päättymistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Striderille todella iso peukku, eikä tuo TowerFallkaan huono ole.

Käyttäjän Atomi kuva
Atomi

Ja taas jälleen kerran pikselimössöä.. on se nyt ihme kun uuden konsolin tehoja ei hyödynnetä.

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

PS4:n ihan aikuisten oikeasti kaksi parasta peliä ilmaisena. Kelpaisi jollen niitä omistaisi jo.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Nyt tuli kyllä hyvät pelit, noista yhtäkään en vielä omista. :P
Batmani on jo, mutta ei Vitalla.
DS3 käy hyvin, ok peli se on. Ja nuo PS4:n pelit kuulostaa ihan kivoilta. :)

Käyttäjän dumbguyfin kuva
dumbguyfin

PS4:lle Towerfall pitää latailla, Strider jo löytyykin. PS3:en ja Vitan plus-pelit aiheuttavat lähinnä "meh" reaktion.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

On jo PC:lle, on jo PC:lle, on jo PC:lle... oho hyvän näköinen eksklusiivi :3

Käyttäjän jani kuva
jani

Huippua! Vain Dead Space 3 jo pelattu.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pitäisiköhän tuo Strider aloittaa uusiksi PS4:llä vaikka PC versio jo löytyykin, mutta kun jäin jumiin ja vaikeustasoa ei voi lennosta vaihtaa. Kun kerran joutuu alusta aloittamaan niin voisi vaihtaa alustaakin.

Käyttäjän sotasika kuva
sotasika

Se on mitä se on. Veikkaan että indie painotteista vähintään vuoden loppuun asti, eikä se mitään. :) Tosin tän Knack mikälie vois jo heittää ps+ käyttäjille, toivon. Tää ps+ tutustuttanut meikäläisen näihin indie peleihin, jotka on itseasiassa ihan tosi hyviä! Trine 2 The Complete Story tykkäsin tosi kovasti. Parhaillaan Pixel Junk Shooter Ultimate platinalle. Innolla odota näitä ensi kuunkin pelejä.

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Meinasin jo aikaisemmin ostaa TowerFallin, mutta onneksi en ehtinyt! :D Hyvältä näyttää muukin tarjonta!

Nostoja