Tässä ovat lokakuun PlayStation Plus -pelit – nappaa myös kokeilukoodi! / Uutiset / pelaaja.fi

Tässä ovat lokakuun PlayStation Plus -pelit – nappaa myös kokeilukoodi!

1.10.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
24

Uusi kuukausi on täällä ja niin ovat pian myös uudet PlayStation Plus -pelit. Sony onkin saanut nyt vahvistettua, mitä plussalaiset voivat latailla ilmaiseksi itselleen lokakuun 8. päivästä alkaen.

PlayStation 3:lla pelattavaksi tässä kuussa saadaan niin Batman: Arkham Asylum, Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara, Rainbow Moon kuin myös Spelunky. Kaksi jälkimmäiseksi mainittua saapuvat lisäksi Cross-Buyn ansiosta myös PlayStation Vitalle, jolle lokakuussa pystyy latailemaan myös ensi viikolla julkaisunsa saavan Pix the Catin.

PlayStation 4:lle lokakuussa vuorostaan saadaan PlayStation Plus -pelien osalta niin Pix the Cat, Spelunky, Dust: An Elysian Tail kuin myös Driveclub: PlayStation Plus Edition. Huomioida tosin kannattaa, että Driveclubin PlayStation Plus -versio ei vastaa aivan täyttä versiota Driveclubista, vaan siitä puuttuu joukko ratoja ja autoja.

PlayStation Plus -valikoimista tässä kuussa poistuvat niin Velocity 2X, Sportsfriends, PlayStation Battle Royale, Hoard, TkX kuin myös Joe Danger Vita.

Lähde: PlayStation Blog


Pelaajalehti.com tarjoaa yhteistyössä Suomen PlayStationin kanssa mahdollisuuden testata PlayStation Plus -palvelua veloituksetta 14 päivän ajan. Koodi toimii vain täysin uusille pelaajille, joilla ei ole entuudestaan PS Plus -jäsenyyttä!

Koodia voi tiedustella osoitteesta psplus14(at)pelaajalehti.com tai klikkaamalla alla olevaa banneria. Koodin voi lunastaa seuraamalla sähköpostin mukana tulevia ohjeita.

Huomautus: Tämän koodin lunastamiseen tarvitaan luotto- tai pankkikortti. Käyttäjää ei veloiteta kokeilujakson aikana. Kokeilujakson lopussa tilaus muuttuu automaattisesti 30 päivän jäsenyydeksi (6,95€), jolloin käyttäjää veloitetaan. Mikäli et halua jatkaa palvelun tilausta kokeilujakson jälkeen, käy perumassa tilaus ennen kokeilujakson päättymistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ladatkaa Arkham Asylum, tai ette ole ihmisiä silmissäni enään.
Itse olen sen pelannut jo 13 kertaa läpi, joten Driverclub (joka tuli viimeinkin) on ainoa tämän kuun ilmiaspeli minulle.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Aika pistää vielä kuukausi plussaa, että voi kokeilla tota Driveclubia.

Käyttäjän TheViltsuZ kuva
TheViltsuZ

Dust An Elysian Tail on pakkolataus :3

Käyttäjän DittoDude kuva
DittoDude

Pelkkää roskaa taas. PS4 julkasusta lähtien 95% peleistä surkeita

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Tuli kyllä minullekin dust yllärinä. Yksi parhaita pelejä joita olen viimeisen viiden vuoden aikana pelannut. Jokaisen metroidvania pelien ystävän velvollisuus kokeilla tuota.

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

No ei oo ihmeellinen valikoima nyt. Kai noita voi koittaa. Hitto pleikka 4 täynnä pikkupelejä mitä on ehkä kerran kokeillu..

Käyttäjän TheViltsuZ kuva
TheViltsuZ
Lainaus käyttäjältä DittoDude

Pelkkää roskaa taas. PS4 julkasusta lähtien 95% peleistä surkeita

Dust on siis roskaa? Tukehdu paskaas

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

toi dust o hirveää kuraa. Latasin silloin kun sain xbox 360 Games With Gold kampanjasta.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Gta IV

toi dust o hirveää kuraa. Latasin silloin kun sain xbox 360 Games With Gold kampanjasta.

Mielipiteensä kullakin, mutta itse pidän edelleen yhtenä parhaimpina tietokonepeleistä mitä olen ikinä pelannut. Kuulin jälkikäteen että pelin on tehnyt todellakin vain yksi henkilö, jolloin pistää todellakin miettimään. Lisäksi oli peli jonka oletin vaativan ohjainta, mutta oli tehty hiiri toimivaksi joten pelasin jopa sujuvammin sillä. Jos sproutteja ei lasketa en kyllä kauheasti pahaa sanottavaa pelistä keksi, joillekin yleinen teema voi olla hieman ärsyttävä.

Todellakin hyvä kuukausi, mutta kuten ollut jo monta kertaa: kaikki on helvetin hyviä mutta omistaa jo ja pelattu useaan otteeseen.

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Dust on mielestäni ihan ok peli. Harmittaa vaan että sitä on jo kaverin luona tullut pelattua aika pitkälle xboxilla, joten ei sinänsä mikään raikas tuulahdus itselleni tuo Dust.

Nostoja