Tässä ovat syyskuussa saatavat PS Plus -pelit – nappaa myös kokeilukoodi! / Uutiset / pelaaja.fi

Tässä ovat syyskuussa saatavat PS Plus -pelit – nappaa myös kokeilukoodi!

27.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
15

Syyskuu alkaa ensi viikolla, joten Sonyn on tullut aika paljastaa, mitä PlayStation Plus -pelaajat saavatkaan seuraavaksi käsiinsä.

Syyskuun 3. päivästä alkaen plussalaiset voivat käydä lataamassa PlayStation 4:lleen ilman lisäveloituksia niin upouuden Velocity 2X -toimintaseikkailun kuin myös moninpelihupailu Sportsfriendsin. PlayStation 3:lla tarjolle vuorostaan saapuvat PlayStation All-Stars Battle Royale ja Hoard, kun taas Vitalla pelaillaan TxK:ta ja Joe Dangeria.

Valikoimista poistuvat Road Not Taken, Fez, Crysis 3, Proteus, Metrico ja Lego Harry Potter Years 5-7.

Lähde: PlayStation Blog


Pelaajalehti.com tarjoaa yhteistyössä Suomen PlayStationin kanssa mahdollisuuden testata PlayStation Plus -palvelua veloituksetta 14 päivän ajan. Koodi toimii vain täysin uusille pelaajille, joilla ei ole entuudestaan PS Plus -jäsenyyttä!

Koodia voi tiedustella osoitteesta psplus14(at)pelaajalehti.com tai klikkaamalla alla olevaa banneria. Koodin voi lunastaa seuraamalla sähköpostin mukana tulevia ohjeita.

Huomautus: Tämän koodin lunastamiseen tarvitaan luotto- tai pankkikortti. Käyttäjää ei veloiteta kokeilujakson aikana. Kokeilujakson lopussa tilaus muuttuu automaattisesti 30 päivän jäsenyydeksi (6,95€), jolloin käyttäjää veloitetaan. Mikäli et halua jatkaa palvelun tilausta kokeilujakson jälkeen, käy perumassa tilaus ennen kokeilujakson päättymistä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Atomi kuva
Atomi

No jo on paskat pelit tällä kertaa. Kiinnostavalta vaikuttavat ainoastaan Joe Danger ja PlayStation All-Stars Battle Royale joista jälkimmäisen jo omistankin.

Käyttäjän Tunna kuva
Tunna

Ainakin nuo PS4:n indiepelit rupeaa pikkuhiljaa kasaantumaan kun eivät jaksa viihdyttää loppuun asti.

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

PS4:n pelit tällä kertaa todella huonot..

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Tosi hyviä pelejä, mutta mitään isompaa nimikettä nyt ei ollut sitten. :/

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Nothing to see folks!

Käyttäjän Mavors kuva
Mavors

Mnäh, perus indiepaskaa jokainen. Ainoa mikä VÄHÄNKIN kiinnostaa, on Joe Danger. Mieluummin ottaisin kuitenkin Vitalle niitä oikeita pelejä.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Ps+ taso alkanu laskee :(

Käyttäjän sotasika kuva
sotasika

Velocity 2X :)

Käyttäjän TheViltsuZ kuva
TheViltsuZ
Lainaus käyttäjältä Gta IV

Ps+ taso alkanu laskee

Xbotti

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Eihän aiempi laatu, jota pitkään tykitettiin Playstation Plussaan, voi olla ikuisesti mahdollista. Sehän on ollut selvää alusta asti !! Palvelu on joka tapauksessa loistava.

Nostoja