Tässä se nyt on: ensimmäinen kunnon satsi Far Cry 6 -pelikuvaa – julkaisupäiväkin selvisi

Ensimmäinen kunnon Far Cry 6 -pelikuvakatsaus on täällä. Yaran saarella rymistellään loppuvuodesta

2.6.2021 15:29

Kuten luvattua, Ubisoft on viimein pamauttanut julki täyslaidallisen pelikuvaa sen seuraavasta avoimen maailman suurräiskinnästä, Far Cry 6:sta. Samalla vahvistui, että lukuisten lykkästen jälkeen Far Cry 6:n julkaisupäiväksi on asettunut 7. lokakuuta.

Vaikka Far Cry 6 paljastetiin jo aikapäiviä sitten, tämänpäiväinen katsaus on käytännössä ensimmäinen kunnollisempi satsi varsinaista pelikuvaa. Julkaistulla kuvamateriaalilla nähdään tarinallisten elementtien ohella tutunoloista Far Cry -sekoilua Kuubasta inspiraatiota hakevalla Yaran saarella.

Pelissä seikkaillaan Dani Rojas -nimisellä kapinallisena. joka voi olla pelaajan valinnan mukaisesti joko mies- tai naispuolinen hahmo. Ruudinkatkuista toimintaa ja hiiviskelyä höystetään muun muassa muokattavilla ajoneuvoilla ja lukuisilla erikoisemmilla rakennettavilla vempaimilla, kuten vaikkapa ohjuksia ampuvalla repulla. Eläinkumppanit tekevät paluun, ja niihin lukeutuu luonnollisestikin lemmikkikrokotiili.

Far Cry 6:n on määrä saapua niin PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, pc:lle, Stadialle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle sekä Amazon Lunalle. PS4- ja Xbox One -versioiden ostajat voivat päivittää pelin ilmaiseksi uuden sukupolven versioihin.

Lisää luettavaa