Tässä se nyt on: ensimmäinen kunnon satsi Far Cry 6 -pelikuvaa – julkaisupäiväkin selvisi / Uutiset / pelaaja.fi

Tässä se nyt on: ensimmäinen kunnon satsi Far Cry 6 -pelikuvaa – julkaisupäiväkin selvisi

28.05.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
14
Tässä se nyt on: ensimmäinen kunnon satsi Far Cry 6 -pelikuvaa – julkaisupäiväkin selvisi

Kuten luvattua, Ubisoft on viimein pamauttanut julki täyslaidallisen pelikuvaa sen seuraavasta avoimen maailman suurräiskinnästä, Far Cry 6:sta. Samalla vahvistui, että lukuisten lykkästen jälkeen Far Cry 6:n julkaisupäiväksi on asettunut 7. lokakuuta.

Vaikka Far Cry 6 paljastetiin jo aikapäiviä sitten, tämänpäiväinen katsaus on käytännössä ensimmäinen kunnollisempi satsi varsinaista pelikuvaa. Julkaistulla kuvamateriaalilla nähdään tarinallisten elementtien ohella tutunoloista Far Cry -sekoilua Kuubasta inspiraatiota hakevalla Yaran saarella.

Pelissä seikkaillaan Dani Rojas -nimisellä kapinallisena. joka voi olla pelaajan valinnan mukaisesti joko mies- tai naispuolinen hahmo. Ruudinkatkuista toimintaa ja hiiviskelyä höystetään muun muassa muokattavilla ajoneuvoilla ja lukuisilla erikoisemmilla rakennettavilla vempaimilla, kuten vaikkapa ohjuksia ampuvalla repulla. Eläinkumppanit tekevät paluun, ja niihin lukeutuu luonnollisestikin lemmikkikrokotiili.

Far Cry 6:n on määrä saapua niin PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, pc:lle, Stadialle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle sekä Amazon Lunalle. PS4- ja Xbox One -versioiden ostajat voivat päivittää pelin ilmaiseksi uuden sukupolven versioihin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kalastajamies kuva
Kalastajamies

Näytti hyvältä peliltä. Katsotaan koskahan aion hankkia.

Pitäisi ensi kokeilla vanhempia far cry pelejä

Käyttäjän SaskaKikkare kuva
SaskaKikkare

Näytti kyllä hyvin väsyneeltä meiningiltä ja geneeriseltä crossgen-räiskinnältä. Mukaan oli nykymenon mukaisesti taas tungettu vielä naispäähahmo. Eiköhän tämä tule suosiolla jätettyä väliin kuten pari aiempaakin osaa.

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Itse asiassa sukupuolen voi valita, tämä seikka on nyt päivitetty uutiseen.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

En syttynyt far cry 6 eli jää hankkimatta far cry 4 paras peli näistä kaikista 5 jäi multa pahasti kesken liikaa tekemistä pelissä 🙄 Saa nähä minkälaisen vastaanoton peli saa lokakuussa.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Kiinnostus nollan luokkaa.
Aseet ja pelattavuus vaikuttavat tylsiltä eikä miljardi härpäkettä ja skiniä tuo yhtään lisäarvoa niille jos kaiken ydin on huono.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Ihan mielenkiintoisen olonen ja menee varmaan ostoon koska, tämä vuosi ainakin tähän menessä vaikuttaa aika kuivalta. Jätän varmaan kuitenkin noiden hilavitkuttimien käytön mahdollisimman minimiin.

Käyttäjän N0b0 kuva
N0b0

Kivan näköinen tekele. Maailmasta tulee vähän Far cry 3 mieleen joka oli kyllä mahtava. Mutta vaikea sanoa onko peli koukuttava tarpeeksi, kun on jäänyt Far cry 5 monta kertaa kesken. Voi olla että menee ale ostoon.

Käyttäjän Lander kuva
Lander
Lainaus SaskaKikkare

Näytti kyllä hyvin väsyneeltä meiningiltä ja geneeriseltä crossgen-räiskinnältä. Mukaan oli nykymenon mukaisesti taas tungettu vielä naispäähahmo. Eiköhän tämä tule suosiolla jätettyä väliin kuten pari aiempaakin osaa.

Et varmaan ole seuraanut tästä aiempaa uutista, kun pitkään olaan tiedetty, että päähahmon sukupuolen voi määritää, kuten niin oli vitosesakin.

Pelistä muuten, niin ehkä saata hommata. Primalin ja vitosen olen skipanut (Primal ei kiinostanut ja vitonen on vaan jäänyt pelamaata), mutta tähän voisin tartua. Ympäristö on kolmosen tapaista mistä itse pidin ennemmän kuin neloessa, joskin siinä tarina oli mielenkiintoisempi, että se olisi kiva, jos tämä olisi niiden yhdsitelmä.

Käyttäjän MastaKillah kuva
MastaKillah

Näytti samanlaiselta "alelaarista hintaan 19,90e" -peliltä, kuten kaikki muutkin Far Cryt kolmosesta eteenpäin. Ilman kattavaa co-opia olisi jäänyt kyllä moni FC-peli pelaamatta. Jopa New Dawn oli ihan pelattava.

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit

IMAGE(https://i.redd.it/elah89w2e2271.jpg)

Nostoja