Tässä se nyt on – Netflix-video näyttää Henry Cavillin ensimmäistä kertaa The Witcher -sarjan Geraltina / Uutiset / pelaaja.fi

Tässä se nyt on – Netflix-video näyttää Henry Cavillin ensimmäistä kertaa The Witcher -sarjan Geraltina

31.10.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
20

Netflix on tarjonnut ensimmäisen virallisen silmäyksen Henry Cavilliin noituri Geralt Rivialaisen roolissa. Paljastus tapahtui Twitterin kautta lyhyellä videolla, josa Cavill astuu esiin varjoista ja ottaa huikkaa juomastaan.

Valtavirrassa ei ole totuttu tähän mennessä näkemään erityisen montaa versiota Geraltista, joten Netflixin tulkinta hahmosta on luonnollisesti herättänyt paljon keskustelua. The Witcher 3:een tottuneista monet ovat kaivanneet Cavillille esimerkiksi partaa, vaikkakaan Geralt ei moisesta ole juuri kirjoissa perustanut. Netflix-version yhdennäköisyys esimerkiksi Taru sormusten herrasta -elokuvien haltioiden kanssa on myös huvittanut monia.

Video päättyy Netflixin vahvistukseen siitä, että The Witcher -televisiosarja on tarkoitus saada pihalle ensi vuonna. Aiemmin lokakuun alussa Netflix vahvisti joukon näyttelijöitä, jotka esiintyvät Cavillin rinnalla sarjassa.

Päivitys kello 19:05: Hollywood Reporter tietää kertoa, että sarjaan on tehty lisää näyttelijävahvistuksia. Eamon Farren on Cahir, Joey Batey on Jaskier, Lars Mikkelsen toimii Stregoborina, Royce Pierreson nähdään Istreddina, Maciej Musiał heiluu Sir Lazlona, Wilson Radjou-Pujalte liittyy mukaan Darana ja Triss Merigoldina vuorostaan nähdään Anna Shaffer.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Legolas vähän vanhentunut.

Oishan tuo nyt vähän kiinnostanut että miltä hän kuulostaa mutta ei nyt miltään huonoltakaan näytä.

Käyttäjän METTO kuva
METTO

Toimii.

Käyttäjän JetRam kuva
JetRam

Joku tuossa vähän sotii naaman ja hiusten välillä, mutta tuo tuijotus ja elehdintä tuntuu kyllä Geraltilta.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Jotenkin mulle tuli vähän Legolas mieleen näystä, johtunee vain pitkistä vaaleista hiuksista😂

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Joo, kuin miehekkäämpi Legolas eikä edes paljoa. Kasvot ja hiukset myös jotenkin epäyhteensopivat, en tiedä oikein miksi. Partakin voisi auttaa asiaa.

En silti tuomitse vaan katson sarjaa omana teoksenaan. Mikäli se vain on hyvä niin se riittää. Pelikin kuitenkin on vain yksi tulkinta lähdemateriaalista ja sen kautta on omat oletukset näihin tulleet. Olen myös yleisesti sitä mieltä, että oman tulkinnan saa totta kai tehdä, ellei jopa toivottavaa. Katsotaan sitten onko se hyvä vai ei.

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Kyllähän Cavillin naamanmuodot menee oikein hyvin Geraltista nyt kun hiukset ja puvustus on paikallaan. Hieman ehkä juuri häiritsee vähän tuo Cavillin silonaamaisuus. Ei edes olis vaikea asia "korjata". Hieman lisää vaan maskeerausta.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick
Lainaus Stan

Legolas vähän vanhentunut.

Oishan tuo nyt vähän kiinnostanut että miltä hän kuulostaa mutta ei nyt miltään huonoltakaan näytä.

Juu, monelle muullekkin netissä tuntuu LotR haltia tulevan tuosta "Geraltista" mieleen. Vähän liian "nättipoika" omaan makuuni Geraltiksi. Ja tuo peruukki on kyllä melkoinen Halloween-asuste.

Lopulta kuitenkin melko sama mitä tästä tulee. Ainakin saa hyvät naurut kun katsoo tätä toilailua. Itselleni tämä on tälläistä katsomatta paskaa osastoa, mutta eiköhän eka jakso tule uteliaisuudesta katsottua kuitenkin. En tosin usko hetkeäkään, että tästä saadaan mitään hyvää koskaan aikaiseksi.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Katos Ciri, nätti. Entäs se Geralt?

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

Geralthan on sarjassa noin 15 vuotta nuorempi kuin peleissä, en oikein ymmärrä mitä jengi valittaa.

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw
Lainaus Refloni

Geralthan on sarjassa noin 15 vuotta nuorempi kuin peleissä, en oikein ymmärrä mitä jengi valittaa.

Itsekin muistelin näin olleen, joten en löytänyt ulkomuodosta valittamista.

Alkuun tosin luulin klippiä shampoomainokseksi, kun hiukset näyttivät niin kiiltäviltä ja sileiltä. Liekköhän Geralt käynyt Legolasin kanssa samalla kampaajalla.