Tässä se nyt on – katso Warcraft-elokuvan virallinen traileri! / Uutiset / pelaaja.fi

Tässä se nyt on – katso Warcraft-elokuvan virallinen traileri!

6.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Blizzard on julkaissut virallisesti ensimmäisen julkisen trailerin ensi vuonna ensi-iltaan saapuvasta Warcraft-elokuvasta. Noin kaksiminuuttinen video tarjoaa tietysti ensimmäisen syvemmän katsauksen leffan visuaalisen sekä kerronnalliseen antiin ja tutustuttaa samalla katsojansa elokuvan päähenkilöihin.

Juoneltaan elokuva seuraa ihmiskunnan ja örkkien ensimmäisiä kohtaamisia Azerothissa kertoen tapahtumista sekä örkkien että ihmisten näkökulmasta. Elokuvan on ohjannut Kuu- ja Source Code -leffoista tuttu Duncan Jones, joka on kertonut olevansa Warcraft-sarjan fani viimeiset kaksi vuosikymmentä.

Maailmanensi-iltansa Warcraft-elokuva saa 10. kesäkuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Lordo kuva
Lordo

Vaikka siellä örkkejä oliki ja mähinää, niin jotenki tuosta ei tule yhtään Warcraft fiilistä. Joku perus fantasia ehkä.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

No ehkä suuremmaksi ongelmaksi nostaisin dialogin...vaikka trailerista nyt vain puhutaankin, niin tuntui todella köykäseltä ainakin omaan korvaan. Ja näin Warcraftin loren fanittajana sieltä jo heti pistikin silmään tiettyjä muutoksia, mikä nyt olikin toki odotettavissa.....katsoo nyt mitä tästä tulee, mutta tämän trailerin perusteella alkoivat pikkuisen epäilykset leffan tasosta heräämään.

Käyttäjän Ruusujuuri kuva
Ruusujuuri

Source Code & Moon = totaalista mahtavuutta, but I still have my doubts..

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Jokin hieman häiritsee tuossa animaation laadussa, kuin ei osaisi päättää olisiko hyvin "wowimainen" vai hyvin realistinen. Nyt sitten kaksi tyyliä kalskahtaa yhteen kuin örkit ja ihmiset konsanaan. Alta kyllä pistää Warcraft fiilistä, mutta enemmän kuin pikkuisen jäi epäilyjä ilmaan trailerin jälkeen myös sisällön osalta. Se suuri eeppisin lataus jäi puuttumaan.

Käyttäjän Elkku_24 kuva
Elkku_24

Tuosta ei voi muuta sanoa, että se tulee aika varmasti olemaan hyvä elokuva. Hyva tarina ja jne. Mutta tuollasen ois yhtä hyvin voinu kirjottaa ilman koko peliä. tämäkin on eräänlaista warcraftin suosiolla ratsastamista. (vai oliko niitten suosio laskenu? korjatkaa jos ole väärässä) Joka tapaiksessa tuo vaikuttaa perus fantasy/action/draama elokuvalta.
Joita on jo niin paljon ett vähä turha tälläne :p

Nostoja