Tässä se nyt on: Super Mario Bros. -elokuva sai ensimmäisen kunnon trailerin / Uutiset / pelaaja.fi

Tässä se nyt on: Super Mario Bros. -elokuva sai ensimmäisen kunnon trailerin

30.11.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
10

Nintendo on tarjonnut ensimmäisen kattavan katsauksen tulevaan Super Mario Bros. -elokuvaan.

Yhtiön yhdessä Illumination-animaatiostudion tuottaman elokuvan toinen traileri esiteltiin viime yönä järjestetyssä Nintendo Direct -lähetyksessä. Traileri tarjoaa hieman ensimmäistä kiusoittelutraileria pidemmän katsauksen elokuvaan, jossa Mario kumppaneineen joutuu puolustamaan sienivaltakuntaa  Bowserin uhalta.

Trailerin ohella Direct-lähetyksessä kuullaan tervehdykset niin prinsessa Peachia esittävältä Anya Taylor-Joylta sekä Donkey Kongin äänenä toimivalta Seth Rogenilta. Lyhyttä lähetystä isännöi tietenkin Marion isä Shigeru Miyamoto.

Super Mario Bros. -elokuva saa ensi-iltansa ensi huhtikuussa.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

näyttääpä hyvältä!!

Käyttäjän Ne-pa kuva
Ne-pa

Oikein hyvältä näyttää!

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Värikkäältä ja kivalta näyttää. Mario-referenssejä faneille varmasti piisaa rutkasti löydettäväksi.

Käyttäjän Lander kuva
Lander

Mun pitää vielä vähän tottua Pratin Marioon, mutta muuten traileri oli hyvä.

Pidin kyllä tässä Marion suhteen siitä, ettei häntä selvästi käsittellä Mikki Hiiren tavoin varovaisesti, kun hänhän saa köniinsä tässä. Huumorisesti tietenkin, mutta on se kuitenkin köniin saamista.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Kyl tää kaipais vähän sellasta live actionia.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Näyttää just siltä, että joko on hauska tai sitten ihan paska.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Näyttää hyvältä (vaikkakin aika geneeriseltä), mutta miltä kuulostaa? Ei kovin hyvältä. Ylipäänsä puheen määrä ei sovi kaikkien hahmojen olemukseen. Esim. Luigihan ei yleensä puhu juuri mitään, huudahtelee vain. Tuntuu oudolta nähdä tuollainen sönköttävä Luigi.

Käyttäjän Lander kuva
Lander
Lainaus Hayarigami

[i]Näyttää[/i] hyvältä (vaikkakin aika geneeriseltä), mutta miltä kuulostaa? Ei kovin hyvältä. Ylipäänsä puheen määrä ei sovi kaikkien hahmojen olemukseen. Esim. Luigihan ei yleensä puhu juuri mitään, huudahtelee vain. Tuntuu oudolta nähdä tuollainen sönköttävä Luigi.

Kyllä Luigi puhuu. Hän on mm sanonnut Mammia Mia, Hello, Thanks Mario ja muita lyhyitä lauseita yms. Luigi Mansioneissa hänen puhetaan kuuluu eniten. Se on toki vaan satunaisia sanoja ja hyvin lyhyitä, mutta mykäksi Luigia (kuten myös Marioa) ei voi sanoa.

En tiedä änkytääkö Luigi leffassa muuten, mutta otaen huomion että hän on veljeksistä se arempi ja hän on tuossa Koopan (kyllä, käytän japani nimeä totumuksesta) kuulusteltavissa, niin jotenkin kuvitelisin että pelokaan henkilön puhe on silloin vähän epäselvää jonkin aikaa.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

@Lander
Mykäksi en tosiaan väittänytkään - huudahduksilla tarkoitin juuri noita mainitsemiasi. Tuntuu, että hahmojen koko persoona muuttuu, kun niiden suuhun laitetaan tavallista enemmän tekstiä.

Käyttäjän Lander kuva
Lander

@Hayarigami

Olen kyllä vähän peloisani siitä, millaisia hahmojen persoonat tulee olemaan tässä, mutta kun mietii tarkemmin niin eihän peleissä hahmoilla ole niin tarkaa personalisuuta. Luigi on pelokas kyllä, mutta se näytää oleen ainoa.

Ei tiedetä esim. onko jokin erikoinen asia mikä ärsytää Marioa, mitä hän tekee vapaa aikana, onko hänellä joitain tapoja yms. Pitkiin elokuviin tälläisiä on pakko kehittää jotenkin. Dinseyn Lummikin kääpiöt eivät olisi oleet kiinostavia, jos alkuperäisen sadun tavoin he olisivat oleet nimettömiä ilman yksilöllisiä persoonia, niin tässäkin pitää laajennusta tehdä.