Tässä sitä nyt on: Lähes 10 minuuttia pelikuvaa Remedyn Quantum Breakista / Uutiset / pelaaja.fi

Tässä sitä nyt on: Lähes 10 minuuttia pelikuvaa Remedyn Quantum Breakista

12.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
31

Espoolainen pelitalo Remedy on pitänyt lupauksensa ja paljastanut vihdoin mittavissa määrin pelikuvaa uudesta Quantum Break -pelistään.

Uusi lähes kymmenen minuutin pelikuvavideo heitää nopeasti toiminnan keskelle. Se väläytteleekin erityisesti sekä Quantum Breakin perinteisempiä peli-ideoita, kuten ampumista ja suojautumista, mutta heittää mukaan myös välähdyksiä siitä, millaista roolia aika näytteleekään pelin maailmassa.

Quantum Break on tarkoitus julkaista ensi vuonna yksinoikeudella Xbox Onelle. Kokemus tulee olemaan siinä mielessä erikoinen, että perinteisempien peliosioiden ohella peli rakentuu myös näytellystä tv-sarjasta, joka elää pelitapahtumien mukana.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

oli kyl aika pettymys. taitaa jäädä ostamatta

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ihan täysin rehellisesti sanottuna en vakuuttunut mitenkään tämän perusteella siitä, että tämä olisi mikään "pakko saada pelata" peli. Näytti enemmänkin aika geneeriseltä kolmannen persoonan cover-shooterilta.

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Petyin...ja pahasti. Ihan geneeriseltä putkiräiskinnältä tuo näytti ajan pysäytyksellä höystettynä. Jos jotakin hyvää pitää keksiä, niin todella näyttävä peli kyseessä, ja ideakin kuulostaa hyvältä paperilla, mutta menikin sitten näin päin.
Kiitos, mutta taitaa jäädä hyllyyn. Sitten kun pelin saa 30-40€ hintaan, ja jos vastaanotto on ollut hyvä (siis pelaajien ja fanien mielipide. Kriitikoiden mielipiteiden varaan en ikinä peliä laita).
Kiitos, mutta ei kiitos. Onnea kuitenkin Remedylle pelin kanssa, toivottavasti saavat muut ihmiset puolelleen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Onpa negatiivista kommenttia. No, kaikesta ei voi tykätä. Itselle iski, sillä tässä on taas samanlaista Remedymaisuutta selvästi pelissä kuin Max Payne 1-2:ssa sekä Alan Wakessa. Itse tosin yleensäkin pidän aika paljon TPS-peleistä, esimerkiksi Uncharted yksi suosikkipelisarjoista, joten ei tästä pitäminen mitenkään itselle yllätyksenä tullut. Tuohon pelimekaniikkaan kun vielä lisänä se Remedymainen tarina ja kerronta niin varmasti on viihdyttävä paketti.

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa

Itsellekkin iski, niin kuin on Remedyn TPS-pelit aina iskeneet.

Käyttäjän TheDriimer kuva
TheDriimer

Ei se varmaankaan huono ole, mutta alkaa nämä jatkuvat räiskinnät turhauttamaan todella paljon.. miten olisi välillä puhdasta seikkailua?

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ainoa hyvän näköinen asia tässä taitaapi olla tuo ajalla leikkiminen ja muutenkin ilmaan pysähtyneet esineet on cooleja. Kaikilla muilla tavoilla näyttää hyvin tylsältä.

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Suojan takana räiskintä ei ole mitään uusinta uutta, mutta luotan Remedyn taitoihin. Pitää myös ottaa huomioon, että Remedyn pelit eivät ole helpoimpia demottavia. Alan Waken demoversio kärsi vuoden 2009 E3-messuilla melkoisesti siitä, että lyhyessä pätkässä jouduttiin esittelemään niin paljon toimintaa. Jään siis varovaisen toiveikkaana odottelemaan, josko Quantum Break paljastuu loppupeleissä vähän älykkäämmäksi ja omaperäisemmäksi kuin pinnalta vaikuttaa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olisi hauska tehdä testi että videokuva (ja peli ylipäätänsä) olisi ilman mainintoja alustoista ja katsoa minkälaiset mielipiteet pelistä ihmisillä sitten olisi. Tai sama testi niin että peli olisi PS4:lle tuleva.

Lainaus käyttäjältä Vulpes Arctos

Suojan takana räiskintä ei ole mitään uusinta uutta, mutta luotan Remedyn taitoihin. Pitää myös ottaa huomioon, että Remedyn pelit eivät ole helpoimpia demottavia. Alan Waken demoversio kärsi vuoden 2009 E3-messuilla melkoisesti siitä, että lyhyessä pätkässä jouduttiin esittelemään niin paljon toimintaa. Jään siis varovaisen toiveikkaana odottelemaan, [b]josko Quantum Break paljastuu loppupeleissä vähän älykkäämmäksi ja omaperäisemmäksi kuin pinnalta vaikuttaa.[/b]

Itse luotan tähän kun muistaa millaista settiä tarina oli Alan Wakessa ja että Quantum Break leikkii ajalla.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

tämä peli ja halo master chief collection takia tulee ostettua xbox one sitten

Lainaus käyttäjältä TheDriimer

Ei se varmaankaan huono ole, mutta alkaa nämä jatkuvat räiskinnät turhauttamaan todella paljon.. miten olisi välillä puhdasta seikkailua?

pelkkä seikkailua on turha odottaa konsolille mutta pclle niitä onneksi tulee vielä
https://www.youtube.com/watch?v=8hD1wigxBFI