Tässä uuden sukupolven Battlefield / Uutiset / pelaaja.fi

Tässä uuden sukupolven Battlefield

28.02.2008 // Kirjoittanut: Riot
63

Digital Illusions järjesti Game Developer Conference -tilaisuuden yhteydessä tapahtuman, jossa se esitteli tulevia pelejään: Battlefield Bad Company, Battlefield Heroes ja Mirror's Edge. (Pelaajan tilaajat lukekaa toimituksen blogista enemmän itse tilaisuudesta)

Battlefield: Bad Company on DICE:n ensimmäinen alusta alkaen konsoleille suunnittelema Battlefield-peli. Moninpeliä ei tietenkään ole unohdettu, siitähän pelisarja tunnetaan.

Bad Companyn yksi silmiinpistävimmistä ominaisuuksista ovat sen tuhottavat ympäristöt. Lähes rakennuksen kuin rakennuksen voi ampua rakenteitaan myöten palasiksi. Tähän tosin tarvitaan raskasta aseistusta kuten raketinheitin, sillä luodeilla taloja ei tuhota, vaikka luodit kyllä kulkevatkin objektien läpi. Metsääkin voi harventaa räjähteillä. Sain pelata tilaisuudessa 16-pelaajan matsia, joka sijoittu Ascension-nimiseen kenttään. Se oli matalalle vuorenrinteelle sijoittuva kenttä, jonka huipulla oli kirkko. Rakennuksia oli siellä täällä havupuiden ympäröimänä. Oli varsin hauskaa ampua raketinheittimellä talojen katot palasiksi, tai sitten tehdä oven viereen uusi kulkureitti...

Yksinpelikampanja keskittyy Bad Company -sotilasryhmään, jonka neljä henkeä päättäväkin hieman tienata sodalla ja lähtevät rintamalle kullan perään. Teema jatkuu moninpelissäkin, jossa yksi ryhmä suojelee kultaharkkoja sisältäviä laukkuja toisen ryhmän yrittäessä saada ne itselleen. Voiton moninpelissä ratkaisee juuri kulta, eikä niinkään tapot. Kun ryhmäni sai kultaa haltuunsa, kentästä avautui uusi alue kerta toisensa jälkeen, kunnes oli mahdollista päästä kirkon luokse kukkulan huipulle.

Maaliskuun Pelaaja-lehdessä on laaja ensitesti Bad Companysta ja esittelyssä on myös upean näköinen Mirror's Edge, joka nousi ensi-esiintymisensä myötä ainakin allekirjoittaneen odotetuimmaksi fps-peliksi tänä vuonna. Tästä saamme julkaista uusia kuvia huomenna, mutta tässä yksi vanhempi kuva...

mirror_s_edge_01_tif_jpgcopy.jpg

Battlefield: Bad Company julkaistaan näillä näkymin kesäkuussa Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle.

Kuvia Battlefield: Bad Companyn yksinpelistä:

bfbc_1.jpgbfbc_2.jpgbfbc_3.jpgbfbc_5-copy.jpgsingle-2-copy.jpgsingle-3-copy.jpg

Kuvia moninpelistä:

bfbc_mp_1.jpgbfbc_mp_2.jpgbfbc_mp_3.jpgbfbc_mp_4.jpgbfbc_mp_5.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän tumex kuva
tumex

Nice.. kunhan pääsis edes kakkosta pelailemaan, Punkbuster pistää hanttiin, vaikka ois palomuurikin pois päältä ja miten monta kertaa asennettu uudestaan & päivitetty. Huoh...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

todella hienoja kuvia,tykkään varsinkin ton toisiks vikan kuvan lehtivalepuvusta :D

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Täytyy toivoa, että Bad Company tosiaan on muutakin kuin pelkkiä hajoavia ympäristöjä. Ainakin se tuo paljon mahdollisuuksia itse peliin. Vielä kun pystyisi kaatamaan puun avstustajan päälle. Mistät ulikin mieleen,e ttä jääkö esimerkiksi entisen talon jämät alueelle, vai katoavatko ne täysin tietyn ajan päästä?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ihan näppärän näkönen

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Codin haastaja?

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Battlefield tunnelma on selvästi aistittavissa.Tuo toiseksi alin kuva (jälleen kerran) on kyllä mielestäni todella hienot, varjostumineen.Tästä kyllä tulee yksi peli, minkä ostoa harkitsen vakavasti.Moninpelihän tässä on suola, ja jos se on yhtä hyvä kuin esim COD4:ssa tai BF2:ssa, tämä menee ostoon.

Ja kun peli tarjoaa vielä täysin tuhoutuvan ympäristön, voi metsien hakkuu alkaa singolla.ja tietysti talojen :D .

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Jämät tuntui räjähtävän jonnekkin tuntemattomaan paikkaan :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Jämät tuntui räjähtävän jonnekkin tuntemattomaan paikkaan :)"

Jep, mutta entäs niiden vaikutus pelaajaan, eli ottaako vihu damagee kun esim. puu kaatuu päälle (joku muukin tätä pohti). Sen tiedän että yksinpelissä hahmot ottavat damagee niin puista kuin kivenlohkareista ym. sirpaleista.

COD4 on kyllä tällä hetkellä se kovin, mutta vannoutuneena BF2 (pc-versio luonnolisesti)-fanina olen jo odottanut tätä Bad Companya kuin kuuta nousevaa!

Puha, lisää kommentteja pelituntumasta kiitos :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ai hitto, sehän tulee myös ps3:lle ja xboxille (tuliko edes pc:lle??) hohoo, mahtavaa!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kuvien ja näiden juttujen perusteella, tämä jyrää helposti Call of Duty 4:n.

Tämän tekstin myötä odotan tätä peliä vielä enemmän :)

Nostoja