Tässäkö kaikkein komein Lego-peli? Builder’s Journey päivättiin Switchille ja säteenseurannan kera pc:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Tässäkö kaikkein komein Lego-peli? Builder’s Journey päivättiin Switchille ja säteenseurannan kera pc:lle

3.06.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Lego, Lego Builder's Journey, pulma, säteenseuranta, RTX, DLSS, julkaisupäivä

Lego-palikoiden kasaamisesta oman rennon pulmapelinsä rakentava Lego Builder's Journey on matkalla sekä Windows-koneille että Switchille. Tähän asti vain Apple Arcade -palvelun koettavissa ollut peli leviää uusille alustoille 22. kesäkuuta.

Pc-versio on siitä omalaatuinen, että Builder's Journey on laitettu tukemaan alustalla säteenseurantaa ja Nvidian DLSS-renderöintiteknologiaa. Oheisella trailerilla tarjollakin on kevyt näyte siitä, miten kiilluvaa kokemusta pelistä sopiikaan odottaa kaikilla visuaalisilla herkuilla pelattuna.

Builder's Journeyn on luonut Lego-yhtiön tuella syntynsä saanut Light Brick Studio.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kadoogan kuva
Kadoogan

No nyt on legopeli mikä kiinnostaa! Tulis vielä sellanen missä vois vapaasti rakentaa mitä vaan ja käytössä kaikki maholliset legopalikat. Kun mä olin kersa niin ei vielä ollu mitään technics legoja, oli ihan vaan peruspalikoita. Olis mielenkiintosta päästä rakentelemaan niillä technics yms. osilla. Oikeita ei viitti ostaa kun ovat kalliita ja en mä niitä palikoita halua himaan pyörimään.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Näyttää paremmalta kuin realismi.

Ja totta että peruspalikoilla kokoaminen ja leikkiminen on parasta. Jos minulla on joskus lapsia, ostan niille niin paljon perus-legoja kuin haluavat.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus Teräskäsine

Näyttää paremmalta kuin realismi.

Ja totta että peruspalikoilla kokoaminen ja leikkiminen on parasta. Jos minulla on joskus lapsia, ostan niille niin paljon perus-legoja kuin haluavat.

Niin, jotta isä/äiti voi niillä sitten rakennella! :D sama suunnitelma itsellänikin :D

Nostoja