Tässäkö on uusi huhuttu PlayStation 3 -malli?

Verkkoon tiensä löytäneet kuvat vihjaavat Sonyn tosiaankin kaavailevan uuden PlayStation 3 -mallin julkaisua.

15.7.2012 16:32

Huhut uuden, entistäkin pienemmän PlayStation 3 -mallin saapumisesta sen kuin lisääntyvät. Bensaa liekkeihin on tällä kertaa heittänyt brasilialainen Tecnoblog-sivusto, joka on onnistunut kaivamaan esiin tietoja ja kuvia uuden näköisistä PlayStation 3 -konsoleista.

Sivuston mukaan materiaali on peräisin Brasilian tietoliikennevirasto Anatelin nettisivuilta. Kuvissa näkyvien laitteiden kerrotaan olevan muuten samanlaisia, mutta niiden kovalevyjen koon on ilmeisesti tarkoitus poiketa toisistaan. Kauppoihin näillä näkymin saataisiinkin sekä 16, 250 että 500 gigatavun kovalevyillä varustetut versiot aiempaakin laihemmasta PlayStationista.

Koon lisäksi luvassa voisi myös olla jotain muutakin uutta aiempiin konsoleihin verrattuna. Kuvien perusteella laitteen yläpaneeli saattaisi esimerkiksi olla liikuteltavissa.

Huhuja uudesta PlayStation 3 -mallista kuultiin viimeksi noin viikko sitten. Tuolloin Yhdysvaltain telehallintoviraston sivuilta löytyi läjäpäin testituloksia laitteesta, joka vaikutti hyvinkin paljon Sonyn uudelta konsolimallilta.

Mikäli huhut ja kuvat ovat aitoja, julkistetaan uusi PlayStation 3 mitä todennäköisimmin ensi kuussa Saksassa järjestettävillä Gamescom-pelimessuilla.

Uutisen kuvia hieman skaalattu, jotta ne sopisivat galleriaan. Alkuperäisellä kuvasuhteella varustetut otokset löytää lähdelinkeistä.

Lähde: IGN, Tecnoblog

Lisää luettavaa