Tässäkö seuraavan sukupolven kannettava pelikone? / Uutiset / pelaaja.fi

Tässäkö seuraavan sukupolven kannettava pelikone?

8.07.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
21

Huhut uudesta DS:stä ovat taas liikkeellä. Tuoreiden huhujen mukaan uusi DS sisältää kaksi laajakuvanäyttöä. Aeropause-sivusto esittelee sivuillaan muokattuja kuvia, joissa DS Lite on saanut huomattavasti normaalia suuremmat näytöt.

Alun perin Nintendon huhuttiin näyttävän uutta DS:ää E3-messuilla. Nintendo on luvannut näyttää jotain suurta, mutta huhut uudesta DS:stä on kuitenkin kumottu useaan kertaan.

Tuleeko seuraava DS olemaan tämän näköinen?

Lähde: Aeropause ja Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MicraSoft kuva
MicraSoft

Kaksi laajakuvanäyttöä? Tarvitseeko sellaisia laittaa samaan koneeseen?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tulisi edes tattiohjain. Meinaa tuo ristiohjain olla aika köykäinen osassa peleistä.

Käyttäjän the wii kuva
the wii

toivoisin kyllä enemmän että niiltä tulis joku hyvä peli mutta jos tuo uus DS tulisi nii toivoittavasti psp tasoisilla grafiikoilla ja tattiohjain

Käyttäjän Chopperi kuva
Chopperi

Eipä olisi kauhean suurta ja mullistavaa joten en tuohon usko. Uskon yhä että Nintendo julkaisee uuden peli tai ehkä jopa pelisarjan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tunkekaa tattiohjain sinne niin siitä tulee pari kertaa paksumpi ;P Kyllä täytyy erikoinen "tatti" olla että olisi käytännöllinen käsikonsolissa

Käyttäjän Gohe kuva
Gohe

Komppaan Chopperia. Uusi ei niin lapsellinen pelisarja tekisi varmasti hyvää Nintendolle? Mikäs Mariossa, Linkissä ja Samuksessa, mutta ne alkavat kaivata uutta huippua rinnalleen.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Nintendo saa kyllä jotain naamalleen jos heidän valtaisa E3-julkistus tosiaan olisi tämä. Laimeaa. Itselläni on ollut jo melkein DS:n julkaisusta lähtien se ei niin lite-versio ja hyvin olen pärjännyt. Litellä sitten varmaan pärjää vieläkin paremmin, joten turhia tuommoiste widescreenit.

Sentään Nippon Ichin pelit saavat mainosta kuvista :) Toivottavasti Disgaea DS ja Rhapsody nähdää Euroopassakin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Tunkekaa tattiohjain sinne niin siitä tulee pari kertaa paksumpi ;P Kyllä täytyy erikoinen ”tatti” olla että olisi käytännöllinen käsikonsolissa"

Kyllähän se tatti voisi olla vaikka vähän upotettuna sinne ja konsolin avatessa se sieltä vähän nousisi esille. Tai tatti voisi myös olla irroitettava ja sille olisi joku oma lokero kuten sille kynällekin on. Kyllä niitä keinoja mielestäni olisi, ja luultavasti parempiakin kuin mitä minä tuossa ehdotin.

Enkä pistäisi pahakseni vaikka koko konsolin muotojakin vähän muutettaisiin. Ei joka pelissä tunnu touhu kovinkaan luontevalta, varsinkin jos kynää pitää vielä heilutella.

Käyttäjän Wixtonttu kuva
Wixtonttu

No, I don't think so... Puhun edelleen niistä Kirby Wiistä ja Animal Crossing (MMO(RPG?)) -pelistä ;). Mutta koska ne nyt eivät niin suuria juttuja ole, ellei AC:sta tule jotain todella suurta... Täydellinen nettipeli, joka on aivainasemassa pelissä. Ja onhan Kirby itselleni suuri juttu, mutta vielä joku mahtava pelijulkistus olisi kiva. Huhuttu Kid Icarus? Uuteen suuntaan menevä Zelda? Täysin uusi superpeli? Nintendolta on mahdollista odottaa mitä vain...

Jos laitteistopuolelle mennään, niin ei kyseessä ole DS, vaan esim. ratkaisu Wiin tilaongelmaan, tai ne värivaihtoehdot. Eikä uusi lisälitekaan olisi ihmetys. Tietysti pelien lisäksi!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksi täytyisi olla tattiohjain kun on touchscreen? Se on _hieman_ monipuolisempi.